Waar ben je naar opzoek?

Traktatietip: 3x trakteren met een pakje drinken

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Traktatietip: 3x trakteren met een pakje drinken

December is een drukke maand voor ons. We beginnen met Sinterklaas, vervolgens gaan we door met Kerst en op 29 december (morgen al!) is onze dochter jarig. Dat valt middenin de Kerstvakantie. Voor de Kerstvakantie moest ik dus nog een feestje organiseren én ging ze op school trakteren. En dit jaar was de decembermaand nog drukker want dochter F. mocht ook afzwemmen voor diploma A. We vallen van het één in het ander. Maar wel erg gezellig!

Elk jaar buig ik mij weer over hét vraagstuk: wat wordt de traktatie?
Ik vind het leuk om daar elke keer weer wat creatiefs voor te bedenken maar het moet niet teveel tijd kosten. Een Rupsje Nooitgenoeg van fruit en een Frozen traktatie hebben wel al gehad. En deze traktaties geef ik liever niet. In dit soort gevallen geeft Pinterest mij uitkomst en voor dit jaar ben ik eruit. Kan dat ook weer van mijn lijstje!

3x trakteren met een pakje drinken

Dit jaar gingen we voor een traktatie met een pakje drinken en wat lekkers. Ik heb drie leuke ideeën uitgewerkt die ik graag met jullie wil delen. Ze zijn niet moeilijk te maken maar wel leuk en net even wat anders.

Ik heb gekozen voor de nieuwe pakjes drinken van Wicky: Wicky Water met Fruit. Wicky Water met Fruit is een nieuw product dat door Wicky op de markt is gebracht. Deze pakjes drinken bestaan uit water met fruitsap zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen.

traktatie-pakje-drinken

We weten allemaal dat het suikergehalte in kinderproducten veel vragen oproept. Ik probeer daar dan ook zoveel mogelijk op te letten. En met het fruitwater van Wicky zijn we weer een stapje verder de goede weg op. Dit is water met een beetje fruitsap en zonder toevoegingen. 100% natuurlijk! Het pakje drinken bevat geen toegevoegde suikers (hoera!), géén kunstmatige zoetstoffen en géén stevia (dubbel hoera!).

Een pakje Wicky fruitwater bevat 2 gram van nature aanwezige suikers uit fruitsap. In eerste instantie proef je water met een heel licht smaakje. Water, maar dan net even wat anders.

Traktatie idee 1
Op internet zijn er veel (gratis) printabels te vinden. Download ze, print ze uit en plak ze om een pakje drinken heen. Je kunt hem daarna nog versieren en er een snoepje op plakken. Simpel, snel en leuk.

tip-1-traktatie-pakjes-drinken

Traktatie idee 2
Een pakje drinken, wat M&M’s (of andere snoepjes), een zakje en een label die je kunt personaliseren. Vullen, knippen, plakken en klaar is mama.

traktatieidee-pakje-drinken

Traktatie idee 3
Print een leuke kerstboom uit (of een ander plaatje), een saté prikker vul je met druiven (of ander fruit) en een snoepje en je plakt alles op het pakje drinken. De kerstboom is natuurlijk ook te vervangen door iets anders.

traktatie-tip-pakje-drinken

Wil jij meer weten over de nieuwe lijn van Wicky? Kijk dan op hun website.

Deze blog is geschreven is samenwerking met Wicky.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen