Waar ben je naar opzoek?

Bizarre multitask gadget voor flesvoedende mama’s

3 minuten lezen Sjoukje Dijkstra
Bizarre multitask gadget voor flesvoedende mama’s

Dus. Je geeft je kleine de fles, en dat duurt soms nog wel even. Je verveelt je, maar ja, je hebt je handen vol. Wel met het aller mooiste dat er is op de hele wereld. Alleen, na vijf minuten zwijmelen, wil je ook wel ff je Facebook checken. Nu is er een nieuwe gadget die ervoor zorgt dat je de fles kunt geven, én tegelijk kunt swipen! Jawohl. Swipe & Feed. Ik verzin het niet!

Je zou bijna denken dat het een grap is, maar nee. Het is echt waar! De zogenaamde Swipe & Feed gadget is niet veel meer dan een flessen houder, waarin je een fles kunt doen, en waar je je telefoon ook in kunt vast zetten. Zo kun je dus de baby voeden en tegelijkertijd bezig zijn met je telefoon. Swipe & Feed away… Simpel, maar oh zo handig. Toch?

Lees ook: De eerste biologische flesvoeding uit Nederland

Echt een Papa uitvinding

De Swipe & Feed uitvinding komt van recruiter Tim Causa uit Virginia (de US of A). Hij kwam met het idee nadat hij zelf aan den lijve ondervond hoe slaapverwekkend en tijdrovend (nachtelijke) voedsessies kunnen zijn. “Elke nacht werd ik om de twee uur gewekt door Jack die voor zijn voeding kwam. Zodra ik bezig was met voeden, viel jack bijna in slaap, en duurde het soms per voeding wel een half uur dat ik bezig was. Ik bedacht toen dat ik wellicht wat werk kon doen, terwijl ik de fles gaf, maar ik had een gadget nodig om mij te helpen om de fles én mijn smartphone tegelijk vast te houden. Ik ben toen online gaan zoeken, maar er was nog niks op de markt. Toen besloot ik dus maar om het probleem zelf op te lossen op deze manier met de Swipe & Feed.

Alle gangbare babyflessen

Nu gebruiken zowel Tim als zijn vrouw de gadget als ze hun zoon voeden. De telefoon- / flessenhouder zou geschikt zijn voor iPhone 6, 6s and 7, Samsung’s Galaxy S7 en S7 edge, zonder case. Volgens de makers zou de houder in principe bruikbaar zijn voor alle telefoons met een breedte tussen de 67 en 73mm. Het product is bestemd voor alle gangbare babyflessen, maar niet voor dunne of glazen flessen.

Momenteel zoekt de uitvinder van het product investeerders via Crowdfunding site Kickstarter. Ondanks dat er vraagtekens gezet kunnen worden bij het nut van het product, hebben ze via deze site al de helft van hun doel bereikt. De deadline is over twee weken. Als het lukt om hun doel te bereiken en voldoende investeerders te vinden zal de Swipe & Feed beschikbaar komen voor £17 (18 euri).

Lees ook: 10x voordelen van flesvoeding

Swipe & Feed?

Wat denk jij? Is er markt voor een dergelijke uitvinding? Of is het pure onzin? Zelf betrap ik mijzelf er regelmatig op dat ik ook met de telefoon bezig ben, als ik de kleine aan de borst heb. Eigenlijk wil ik dat helemaal niet, want veel liever geniet ik gewoon van mijn schatje… maar het gebeurt. Hij valt in slaapt, en ik stuur dan toch ff een mailtje of kijk nog ff op Facebook. Tja 😉

Nu scheelt met borstvoeding dat je gewoon je handen vrij hebt (een hand tenminste)… en dat je zo’n gadget ook niet nodig hebt. Ik kan me voorstellen dat flesvoedende mama’s ook af en toe wel eens hun handen vrij zouden willen hebben voor hun foon. Of klem je gewoon de fles tussen je kin en check je zo alsnog je Facebook? 🙂

Praat mee. Laat hieronder je reactie achter. Benieuwd of jullie dit zouden kopen als het beschikbaar komt in Nederland.

Bron: Dailymail.co.uk

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen