Waar ben je naar opzoek?

Een speeltuin van 1 miljoen euro. Alles voor je kind?!

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Een speeltuin van 1 miljoen euro. Alles voor je kind?!

Als moeder zal je het heus wel eens gezegd of gedaan hebben: alles voor je kind. Waarschijnlijk stond je dan voor paal in een of ander apenpakkie, of had je je net in een of andere onmogelijke positie gewurmd om met je kind van de glijbaan te gaan.

En een hut, of speeltoestel voor je kind bouwen, misschien waag je je daar ook nog wel aan. Maar deze moeder doet er nog net een schepje bovenop. In het Franse dorpje waar ze woont is een speeltuin voor kinderen, maar die heeft een ondergrond van zand. En dat bevalt dochterlief niet.

930.000 euro

Wat doe je dan? Juist, alles voor je kind, dus laat je een speeltuin bouwen op gras. En om te zorgen dat het ook echt gebeurt, betaal je zelf maar. Bijna een miljoen euro.

Lees ook: Deze 3-jarige heeft een eigen achtbaan in zijn achtertuin!

Side note: deze mama is niet zomaar iemand, maar Latifa Bint Maktoum. Dat zegt je waarschijnlijk nog niks, maar als ik erbij vertel dat ze een prinses uit Dubai is, vallen er waarschijnlijk wat puzzelstukjes op z’n plek. Ze is waarschijnlijk vermogend genoeg om dit bedrag met gemak te kunnen investeren. En tja, dan doe je dat voor je dochter. Toch?

Ze heeft het plekje voor de speeltuin ook al uitgezocht:

Bron: Ouders van nu

Bron beeld: Pixabay

Reacties
  • Wat een investering. Dit is eigenlijk toch te gek? Of is dit normaal als je zoveel geld hebt? Je kunt hier zoveel goede dingen voor die voor andere kinderen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen