Waar ben je naar opzoek?

Shit! Bestaan deze mannen echt?!

1 minuut lezen Marieke Macquiné
Shit! Bestaan deze mannen echt?!

Poepluiers, je hebt ze in alle soorten en maten. Luiers waar de poep nog net niet uit druipt, luiers met enorme keutels van een dreumes of de spuitluiers van een baby welke een tandje krijgt. Daarnaast heb je ze ook nog eens in allerlei soorten substanties en kleuren. Van de mosterdgele poep tot de heuse donkerbruine keutels, welke jezelf ook achter je neerlegt. En nu schijnen er vaders te zijn die weigeren om hun kindje in zo’n geval te verschonen…

Lees ook: Het grote poep alfabet

Poepluiers, vanaf dat je baby er is, zul je ze bijna iedere dag hebben. Poep aan je handen tijdens het verschonen van een luier en als je niet op tijd bent weg gesprongen tijdens een spuitluier, dan wil je niet weten waar het allemaal terecht kan komen. Ik kan zeggen dat ik al deze fantastisch stinkende situaties wel heb meegemaakt… en mijn man ook!

Bestaan die mannen?

Tot mijn grote verbazing hoorde ik een tijdje geleden een moeder vertellen dat haar man geen poepluiers wenst te verschonen. Nu vraag ik me af, bestaan ze echt of zijn dit fabeltjes? Bestaan er echt mannen, die weigeren een poepluier te verschonen? Wachten ze dan tot mama weer thuis is als ze alleen zijn met hun baby? Of vragen ze de buurvrouw om dit stinkende klusje op te knappen? 

Lees ook: Dag poepangst

In de meeste gevallen, kies je er toch samen voor om aan kinderen te beginnen. Het is een keuze die je samen maakt. Je kiest voor het opvoeden en het verzorgen van een kindje, inclusief poepluiers. Dat opvoeden moeilijk is en dat je voor vraagstukken komt te staan, waar je voorheen nooit over had nagedacht, dat kan ik me voorstellen. Maar iedere aanstaande ouder, en dus ook de papa’s, weten toch dat poepluiers er nu eenmaal bijhoren?!

Bron afbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen