Waar ben je naar opzoek?

Rot op met je koortslip!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Rot op met je koortslip!

Er zijn nog steeds mensen die denken dat een koortslip onschuldig is voor baby’s. Really? Waarom geloven ze daar nog steeds in? Blijf gewoon ver uit de buurt van een pasgeboren baby (en ook andere mensen want het is zo besmettelijk als ik weet niet wat) als je een koortslip hebt. 

Een koortslip IS gevaarlijk. Dat is een feit. Er zijn ouders die hun dochter zijn verloren aan het herpes virus. En dan wil je het nog steeds onschuldig noemen? Ik snap wel dat je pasgeboren baby’s het liefst knuffelt (al denk de moeder daar soms anders over) maar doe dat gewoon niet met een koortslip. Kom dan gewoon niet op bezoek, blijf ver uit de buurt. Want als het misgaat dan zijn de gevolgen niet te overzien…

Lees ook: 10 types die niet op kraamvisite hoeven te komen

Afgelopen week dook er weer een foto op op Social Media van een Britse moeder en haar 14 maanden oude zoontje Oliver. Het jongetje zat onder de blaren. Hij is besmet geraakt met het virus, door een koortslip. Ben je eenmaal besmet? Dan verdwijnt het virus nooit meer uit je lichaam en blijf je er altijd last van houden. Maar voor baby’s kan het zelfs dodelijk zijn.

Lees ook: Een koortslip; ‘het onschuldige’ gevaar…

Laat de foto een waarschuwing zijn!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties
  • E.sijkens zei

    Mijn zoon kreeg het met 3 maanden en moest met spoed naar het ziekenhuis hij had het op zijn oog en kan hierdoor ook nog eens blind raken hij is nu 11 en blijft het bij zijn oog terugkomen met als gevolg telkens naar het ziekenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen