Waar ben je naar opzoek?

Deze ouders van 5 kinderen adopteerden 6 kinderen!

2 minuten lezen Marian Alons
Deze ouders van 5 kinderen adopteerden 6 kinderen!

Toen Christina Sanders (41) nog een klein meisje was wilde ze altijd al een grote familie later. Ook al was ze moeder van vijf kinderen, ze wilde ook graag pleegouder zijn. In november 2014 was het dan zo ver. Vier jongens hadden met spoed een huis nodig.

Zonder aarzelen gingen ze akkoord en kregen ze de vier jongens in huis. Moeder Christina: “Ik vond het niet spannend om zoveel kinderen te hebben, maar ik vond het wel spannend dat ik niks van deze kinderen afwist. We wisten niet wat we konden verwachten.”

De jongens Coby, Caleb, Christan en Carson moesten leren om samen met 5 andere kinderen samen te leven. “Als je met zoveel bent, moet je leren om je aan te passen aan de rest“, aldus de moeder.

Lees ook: De meest gestelde vragen aan een pleegmoeder

Al snel begrepen ze elkaars karakters en persoonlijkheden en de bijkomstigheden. Ze leefden met 9 kinderen in een huis met zes slaapkamers. Hoe meer tijd de kinderen samen doorbrachten, hoe meer hun relaties begonnen te groeien. Christina: “Ze houden zo van elkaar dat het is alsof ze échte broers en zussen zijn. Ze hebben een hechte band.”

De jongens hadden nog twee zusjes, Cayley en Chloe. De meisjes pasten niet meer in de familie, omdat die te groot was volgens de Amerikaanse staat Ohio. Ieder weekend kwamen de zusjes naar het huis en speelden ze met z’n elven het spel Uno, ze dansten of keken samen films. Toen de oudste zoon Christopher Jr. ging studeren konden pa en ma Sanders de meisjes ook in huis nemen. Dit was in Oktober 2016.

Inmiddels waren de kinderen al opgegeven voor adoptie, maar de broers en zussen wilden graag samen blijven in één familie. En dat is ook wat de ouders Sanders willen

Veilig thuis

Toen de zes kinderen waren herenigd startten de Sanders het adoptieproces. De familie hoopte nog dat de kinderen konden terugkeren naar hun biologische ouders, maar dat bleek niet mogelijk. Daarom gingen de Sanders voor stabiliteit en comfort. Christina: “Zij moeten weten dat ze een veilig thuis hebben, voor altijd. Dat verlicht voor hun de stress.”
Cayley over haar adoptie: “Ik voel me veilig. Dit is mijn thuis voor altijd. Ik ben zo gelukkig!” 

De hele familie Sanders bestaat nu uit: Christopher Jr. (19), Coby (16), Cameron and Christan (14), Caleb (13), Caden and Cayley (12), Carson and Chaz (10), and Chloe and Caitlyn (9). Dit is de familie in de rechtbank:

Bron foto’s: Today.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen