Waar ben je naar opzoek?

Op de kleedjesmarkt geweest? Dan heb je dit nu in huis!

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Op de kleedjesmarkt geweest? Dan heb je dit nu in huis!

Een vast onderdeel op Koningsdag is natuurlijk de kleedjesmarkt of vrijmarkt. Vaak is het zo druk dat je over de koppen kan lopen en lijkt iedereen wel op zoek naar dat ene pronkstuk dat je voor een prikkie mee kan nemen. Maar dit is waar je écht mee thuiskomt.

Een boek/cd/dvd

Is het van een jeugdserie waar je vroeger álles van had? Of dat ene boek of die serie waar je stiekem wel nieuwsgierig naar was, maar waar je niet de volle prijs voor wilde betalen? Wat het ook is, je hebt het meegenomen.

Lees ook: 6 series om te kijken terwijl je borstvoeding geeft

Een geschminkt kind

Of het nou een klein vlaggetje is of je kleine is getransformeerd tot een of ander (wild) beest, je hebt tien minuten bij de schmink kraam staan wachten.

Dat ding dat je partner heeft gevonden

Zit jou man op het terras terwijl jij de kleedjes afstruint? Of ben je hem na twee minuten al kwijt omdat hij zijn eigen neus volgt? Als hij in de laatste categorie valt heeft hij vast iets meegenomen waarvan jij het nut nog in moet zien, maar waar hij lyrisch over is.

 

Een zak vol met plastic zooi

Of, zoals je kind het noemt: speelgoed. Plastic prul waar hij waarschijnlijk zo’n twee dagen naar gaat omkijken. Vervolgens belandt het in de kast en wie weet maak jij er volgend jaar wel weer iemand anders blij mee op zo’n zelfde vrijmarkt.

Lees ook: Deze moeder deed het speelgoed van haar kids de deur uit en kreeg haar leven terug

Dat ene ding waar je wel blij mee bent

Tussen alle prut waarvan je kinderen je wisten te overtuigen dat ze het echt echt écht nodig hebben, heb je ook nog iets kunnen scoren waar je best trots op bent. Top!

Minder geld

Of jij (en je kinderen) je nou hebt weten in te houden of niet, je hebt sowieso geld uitgegeven. Misschien volgend jaar toch maar aan de andere kant van zo’n kleedje staan en je eigen spullen/troep verkopen?

Bron beeld: Flickr

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen