Waar ben je naar opzoek?

Ontroerende vernoeming pasgeboren dochter Dinand Woesthoff

1 minuut lezen Anne
Ontroerende vernoeming pasgeboren dochter Dinand Woesthoff

De roze beschuit met muisjes en ‘hoera-een-meisje -slinger’ mogen eindelijk uit de kast in huize Woesthoff. Want ze is er! Voormalig Kane zanger Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy zijn de trotse ouders geworden van dochter Leia. Al eerder die dag meldde Dinand dat het meisje er aan zat te komen en hij kreeg helemaal gelijk.

Dinand Woesthoff

Afgelopen januari kondigde Dinand Woesthoff via zijn Twitter-account met uitroeptekens aan dat zijn gezin uitgebreid zou gaan worden met een dochter. Voor het gezin extra bijzonder omdat Dinand al drie zoons heeft; Dean (12) uit zijn huwelijk met de in 2004 overleden vrouw Guusje Nederhorst. In zijn huidige relatie werd hij tevens de trotse vader van zoon Jimi (9) en Che (5). Zowel voor zijn vrouw Lucy als voor Dinand zelf is dit dus hun eerste dochter.

Lees ook: Dinand Woesthoff wordt weer papa

Meisje bijzonder

Aan Shownieuws vertelt Lucy in januari: ‘Ik dacht dat ik nog een jongen zou krijgen. En natuurlijk was dat ook mooi geweest. Maar een meisje is echt heel bijzonder.’ Tegen haar zoons grapte ze daarna nog dat er al genoeg jongens in huis waren. En ook wij weten; Meisjes opvoeden, het is toch net ff anders zeg maar….

Leia heet voluit: Leia Guusje Woesthoff. Inderdaad, Leia is vernoemt naar Guusje Nederhorst. Deze prachtige en zeker ook ontroerende vernoeming geven Dinand en Lucy mee aan hun dochter. Een naam die zij ongetwijfeld met veel trots zal dragen.

Wij wensen Dinand, Lucy en de jongens heel veel liefde en geluk met dit kleine meisje en dat zij maar net zo getalenteerd, bijzonder en liefdevol mag worden als Guusje was. Haar naam heeft ze in ieder geval al mee!

De tweet waarmee Dinand de geboorte van zijn dochter trots aankondigde:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Gratis uitjes in Nederland

Gratis uitjes Friesland

  • 1 dag geleden
  • 6 minuten lezen
Gratis uitjes in Nederland

20 gratis uitjes meivakantie 2024

  • 1 dag geleden
  • 15 minuten lezen
Even weg met de kinderen

Zeewolde Hans en Grietje: Ontdek de magie!

  • 1 dag geleden
  • 4 minuten lezen