Waar ben je naar opzoek?

Mijn kleine Prinsesjes

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn kleine Prinsesjes

Vandaag is de school weer begonnen. Voor het eerst vind ik dat een dubbel gevoel. Aan de ene kant vind ik het heerlijk dat ze weer naar school gaan. Het huis is een puinhoop en er moet nodig wat werk verzet worden. Niet alleen in het huishouden maar ook voor Love2BeMama. Al hebben jullie daar vast amper wat van gemerkt…  Maar aan de andere kant; wat hebben we genoten en wat vond ik de relaxte ochtenden fijn!

Hallo ritme!

Gisteren was ik het zat en was ik zelf ook weer toe aan ritme en regelmaat. Mijn lieftallige kinderen waren lekker op dreef; achter elkaar aanrennen, elkaar klieren, treiteren, speelgoed afpakken, de hele dag MAMAMAAAAA roepen en elke minuut vragen ‘Mag ik dit…’, ‘Gaan we dat…’., ‘Wat gaan WE doen?’. Tijd om weer het dagelijkse ritme op te pakken.

Wat een heerlijke vakantie was het…

Maar dit was wel een hele fijne vakantie. Ik hou van de Kerstvakantie; de feestdagen, de gezelligheid, donkere dagen en pyjama ochtenden, nostalgische films kijken en veel lekker eten (de goede voornemens beginnen weer op 1 januari). Ze hebben zich dan ook prima vermaakt en mama kon zelfs af en toe een tijdschrift lezen met een warme koffie. Dat vind ik het voordeel van groter wordende kinderen; ze hebben niet meer 24/7 je aandacht nodig.

Stop de tijd!

De afgelopen jaren waren echt Tropenjaren! Ondanks dat ik heel erg geniet van deze leeftijden kan ik wel janken als ik oude foto’s terugkijk. Ze worden zo snel groot… ik zou willen dat ik de jaren kon stoppen, het leven op pauze kon zetten. Helaas is dat niet mogelijk. Daarom leg ik alles zo goed en zo kwaad als het kan vast. Alle bijzondere momenten bewaar ik; foto, beeld, film, tekeningen. En deze Kerstvakantie is er weer een bijzonder moment bijgekomen… De bewustwording van het moederschap en dat we de Tropenjaren overleefd hebben. Dat ze groter worden en hoe groter ze worden, hoe leuker het wordt!

“Soms zou je willen, dat de tijd even stilstond…” ~ Laura van LOVY

Mijn Prinsesjes, mijn trots!

En we hadden weer een mijlpaal… Dit jaar bracht ik niet één maar twee kinderen naar het Kerstfeest op school. En ik denk er nog maar even niet aan dat dat er volgend jaar al drie (!) zijn… Een bijzonder moment wat ik wil vastleggen voor altijd. En vlak voor Kerst kreeg ik ook nog eens een prachtig cadeau van Laura van de webshop LOVY. Zij snapt het! Zij snapt waar moeders soms mee worstelen en legt bijzondere momenten vast in de vorm van bewaarsieraden. En deze bewaarsieraden kun je generatie op generatie doorgeven.

kinderen bewaarsieraden van LOVY

Kijk mijn Prinsesjes dan eens schitteren en stralen in hun Kerstoutfit op Eerste Kerstdag. Wat ben ik trots op ze!

LOVY kindersieraden

Laura vindt dat sommige momenten een speciaal cadeau verdienen. Iets wat jouw gevoel vertaalt naar iets kostbaars. Misschien wel om je dochter te laten weten hoeveel je van haar houdt. Of voor een communie, een doop of een geboorte. Of wanneer papa of mama gaan trouwen. Laura maakt geweldige kindersieraden, ook op maat! Ze maakt unieke kindersieraden die ze ook kan personaliseren. Al haar sieraden maakt ze met de hand en ze wil alleen werken met de beste materialen en kwaliteit en veiligheid waarborgen. Kortom: Prachtige sieraden voor baby, kind en mama.

LOVY oorbellen

We zijn enorm verrast door LOVY met twee prachtige kettingen voor V. en F. en oorbellen voor F. Die kwamen precies op het goede moment want de dag ervoor raakte ze haar oorbel kwijt op school.

De sieraden zijn gemaakt van echt zilveren onderdelen en extra sterk professionele staaldraad. Het kan dus wel tegen een stootje. Al zijn we wel super zuinig met deze sieraden en worden ze niet elke dag gedragen (behalve de oorbellen). Wat een prachtig aandenken hebben ze voor later! Ik hoop dat ze dit door kunnen geven aan hun eigen kinderen…

Mijn prinsesjes met mooie kindersieraden van LOVY

Helaas had zoon L. niet zoveel zin om op de foto te gaan… 😉

De sieraden hebben wij gekregen van LOVY. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Nina zei

  Beste Linda,

  Wat een lieve dochters heb je! Ik zelf heb (nog) geen kinderen, maar vind ze wel heel erg leuk (ik werk dan ook op een kinderdagverblijf in Amsterdam West)! Ik vind het altijd leuk om te lezen wat kinderen doen buiten een kinderdagverblijf om, maar ook om handige tips van moeders te lezen. Ze zijn altijd bruikbaar op een kinderdagverblijf 😉 Een mooi 2016 toegewenst, en blijf zo doorgaan met je blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 6 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 2 weken geleden
 • 4 minuten lezen