Waar ben je naar opzoek?

Michael Bublé zijn zoontje is gediagnosticeerd met kanker. Vreselijk!

1 minuut lezen denise Denise Meijer
Michael Bublé zijn zoontje is gediagnosticeerd met kanker. Vreselijk!

Het is de nachtmerrie van elke ouder. Dat je te horen krijgt dat je kind iets ernstigs mankeert. Dit is hetgeen wat geen enkele ouder ooit wil horen, maar zanger Michael Bublé en zijn vrouw Luisana hebben dit verschrikkelijke nieuws gekregen. Hun oudste zoontje is namelijk gediagnosticeerd met kanker. 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on

De kleine Noah is slechts drie jaar oud en aanvankelijk werd er gedacht aan een geval van de bof. Jammer genoeg bleek de daadwerkelijke diagnose nog veel erger te zijn. Hij lijdt aan een vorm van kinderkanker. Vreselijk!

Trotse vader

Eerder gaf Michael Bublé al een interview aan Entertainment Tonight, waarin hij vertelde hoe hij geniet van het ouderschap en van zijn kinderen. Tevens gaf hij aan dat hij meer van zijn zoontje houdt dan wat, of wie dan ook in de wereld en dat het enige waar hij ooit spijt van heeft gehad in zijn leven; het feit is dat hij niet eerder aan kinderen begonnen is.

Privacy

Bublé geeft door middel van Facebook aan dat hij en zijn vrouw kapot zijn van het nieuws wat ze te horen hebben gekregen.
“We zijn altijd zeer open geweest over het feit dat familie voor ons belangrijk is en over hoeveel we van onze kinderen houden. Luisana en ik hebben onze carrières op pauze gezet om al onze aandacht te kunnen richten op Noah en zijn herstel,” zo schrijft hij.
Tevens roept hij op om de privacy van het gezin te respecteren tijdens deze immens moeilijke periode.

Ook wij willen Michael Bublé, zijn vrouw en zijn kinderen veel sterkte wensen tijdens deze periode en wensen natuurlijk kleine Noah heel veel beterschap. Word heel snel beter kleine man!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen