Waar ben je naar opzoek?

Hét meegroeiende bedje van baby tot tiener

3 minuten lezen Redactie Commercieel
Hét meegroeiende bedje van baby tot tiener


Wie mij al langer volgt weet dat ik de babytijd best een intensieve periode vond. Mijn kinderen waren ook niet super goede slapers waardoor ik 24/7 in de weer was met voeden en in slaap wiegen. Best vermoeiend. Ik vond het geen makkelijke periode en zat soms echt met de handen in mijn haar. Zeker toen er meerdere kinderen waren en ik mijn aandacht moest verdelen. Om ervoor te zorgen dat ze toch konden slapen probeerde ik alles. Van draagdoeken tot slapen in de wandelwagen. Ik deed nergens moeilijk over: als ze maar sliepen. En wat kon ik intens jaloers zijn op ouders waarvan de baby gewoon ging slapen.

Ik heb altijd gezocht naar een goede oplossing om mijn kinderen dichtbij te kunnen laten slapen. Een wandelwagen vind ik niet altijd ideaal. Helaas was dé oplossing er toen nog niet. Maar nu wel!

Doe waar jij je goed bij voelt!

Ben jij zwanger of heb jij momenteel een baby? Lees dan verder. Deze blog gaat niet over slaapproblemen maar ik heb wel een hele fijne tip voor ouders met newborns, baby’s en zwangeren die binnenkort een kindje verwachten. Namelijk een bed die multifunctioneel is en ook ideaal is voor kinderen die graag bij jou in de buurt zijn.

Waar ik na drie baby’s achter ben gekomen is dat je vooral moet doen wat goed voelt. Of je nou een super goed slapende baby hebt of een baby die veel wakker is en slecht slaapt, volg je hart. Ik vond het belangrijk om mijn kinderen dichtbij mij te hebben. In de wieg naast ons bed, tussen ons in wanneer het nodig was of gewoon lekker in de woonkamer zodat ik ook mijn handen vrij had en niet tientallen keren de trap op hoefde te lopen.

Stokke Sleepi

Een multifunctioneel bedje

Stokke® heeft een bedje ontwikkelt met een 4-in-1 concept. Het Sleepi™ (Mini) bedje.
Dit zou een uitkomst zijn geweest voor mijn kinderen!
Het is een duurzaam bedje met de optimale mogelijkheid om het wiegje om te bouwen tot ledikant en later tot kinderbed. Het bedje is namelijk geschikt voor de pasgeboren baby en tot een leeftijd van ongeveer 10 jaar. Dit is echt het meest ideale bedje wat ik tot nu toe tegen ben gekomen. Niks geen gedoe met wiegjes, ledikantjes en vervolgens peuterbedjes. Je schaft dit bedje aan om er zeker 10 jaar plezier van te hebben.

Stokke® Sleepi™Mini is het perfecte eerste bedje voor je baby. De ovale vorm geeft je baby een gevoel van veiligheid. Het is een knus en warm nestje. Het systeem is in hoogte verstelbaar, maar ook in de lengte – voor je baby blijft het hetzelfde vertrouwde bedje. Het wiegje is compact en neemt weinig ruimte in. Met de wieltjes is het wiegje gemakkelijk te verplaatsen naar een andere kamer, bijvoorbeeld als je baby een nachtje bij jou wil slapen. Met een breedte van 67 cm past de Stokke® Sleepi™ in de kleinste kamertjes.

Stokke Sleepi

Het bedje is voorzien van een maximale ventilatie voor een comfortabele nachtrust, in hoogte verstelbare matrashoogte en vergrendelbare zwenkwielen. Als je kindje wat ouder wordt kun je het zijpaneel verstellen zodat je kleuter zelf uit bed kan stappen. Door de soepele zwenkwielen kun je het bedje in elke gewenste ruimte gebruiken. Dus ook voor kindjes die graag dichtbij jou slapen: zet het bedje in de woonkamer. Het wiegje past makkelijk door de deur en is goed te verplaatsen. Je kunt het wiegje strak tegen je eigen bed plaatsen wanneer je baby behoefte heeft aan mama middenin de nacht. Zo liggen jullie dichtbij elkaar.

Het bedje is niet alleen heel fijn; het staat ook nog eens prachtig in je inrichting!

Een aanrader voor elk gezin met baby

Stokke® staat bekend om hun eenvoudige design en minimalistische uitstraling. Daardoor past het in elke interieur. En ze zorgen er altijd voor dat hun producten comfortabel zijn voor baby en kind. Sowieso ben ik fan van Stokke®. Door de jaren heen heeft het bij ons thuis zijn gebruiksgemak wel bewezen.

Dit wiegje zou ik elk gezin mét baby (op komst) aan kunnen raden. Ik zou hier heel veel plezier en profijt van hebben gehad. Bijna jammer dat er geen baby meer komt 😇

Dit is een gesponsorde blogpost.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen