Waar ben je naar opzoek?

Mama moet er nodig tussenuit! Alleen.

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mama moet er nodig tussenuit! Alleen.

Acht jaar en drie kinderen verder. Mijn wallen hangen tot mijn knieën en elke nacht ben ik wel één of twee keer wakker. Inmiddels behoor ik niet meer écht tot de #nachtouders maar doorslapen heb ik al lang niet meer gedaan. Alhoewel het wel beter wordt nu ze ouder worden, toch verlang ik de laatste tijd meer dan ooit naar slaap én rust. Even geen kinderen en ook even geen man. Gewoon even tijd voor mijzelf. Na acht jaar en drie kinderen verder en heel veel thuis zijn mag ik daar wel naar verlangen toch?

Alle vermoeide moeders verzamelen!

Ik heb al eens bij wat vriendinnen gepolst of zij zich ook zo uitgeblust voelen en enthousiast worden van het idee om er als vrouwen (moeders) onder elkaar eens tussenuit te gaan. Zonder kinderen. Zonder man. Dit idee werd met open armen ontvangen. Ik had wel verwacht dat ze enthousiast zouden zijn maar zó enthousiast…?! De koffers werden al bijna gepakt.

Er is een enorme behoeft aan het even geen moeder zijn, even als vriendinnen onder elkaar zijn, genieten van de rust, genieten van het alleen voor jezelf zorgen. Zo simpel kan het zijn als je moeder bent. Even geen ge-mama, plakhanden, denken aan Pietje, Pukje en Pimmetje, even geen billen afvegen en snot aan je schone jurk.

Mama wil even alleen weg!

Even geen kids…

Ik vind ook dat het moet kunnen als je kinderen hebt: even zonder kinderen weg. Of het nou alleen is, met je partner, je moeder, je zus of met vriendinnen. Het gewoon even zonder kinderen zijn. Het is zo heerlijk en des te heerlijker om weer thuis te komen. Wij doen het regelmatig: samen een weekendje weg, samen een dagje weg en volgend jaar gaan we samen een weekje skien. Ik kijk er nu al naar uit. In 2012 gingen mijn man en ik samen een paar dagen naar New York. Man wat was het fijn om weer even met zijn tweetjes te zijn. Wat hadden we het nodig en wat waren we weer opgeladen toen we thuiskwamen.

Dit gun ik elke moeder. Hoe je het invult is aan jou en waar je je goed bij voelt maar ik kan je zeggen dat je er enorm van opknapt.

Winnen: een weekendje weg met je vriendinnen!

Ben jij ook zo toe aan een momentje voor jezelf met vriendinnen? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Het wordt tijd om het te plannen want je kunt meedoen aan deze unieke winactie.
Opel Nederland organiseert het ‘Destination Good Life Weekend’. Vier vriendinnen maken kans op een geheel verzorgd weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten.

Opel Nederland zoekt JOU en je vriendinnen! Ik zou zeggen; maak er gebruik van.
Doe online mee met een korte ludieke test waarmee je je inschrijft om kans te maken op dit ‘Destination Good Life Weekend’.

Een weekend vol uitersten; doe je mee?

Ze willen van jou en je vriendinnen weten hoe jouw ultieme Good Life bestemming eruit ziet. Dit kun je vervolgens allemaal ervaren tijdens het ‘Destination Good Life Weekend’ waar je samen met jouw drie beste vriendinnen alle uitersten beleeft. Van campinglife tot cityvibe. Van dancingqueen tot cowgirl. Het Destination Good Life Weekend laat het je allemaal beleven. Alle moeders mogen losgaan en zich weer even vrouw voelen. Hoe fijn is dat?

Tijdens dit weekend gaat jullie trouwe metgezel mee. En dan heb ik het over de nieuwe Opel Crossland X.

Vul de test in die aangeeft hoe jullie ultieme Good Life Weekend eruit ziet. Jij maakt het eerste deel van de test en ontvangt daarmee een code die je doorstuurt naar je drie beste vriend(inn)en. Met die code maken zij vervolgens ieder hun deel van de test. De uitkomst van de test bepaalt uiteindelijk jullie gezamenlijke Good Life profiel. Een onafhankelijke jury trekt uit alle inzendingen de gelukkige winnaars. Win je? Dan beleef je het het ‘Destination Good Life Weekend’ en genieten jullie van een weekend vol uitersten samen met de Opel Crossland X.

DOE NU MEE -klik- WANT IK GUN JOU EEN WEEKENDJE RUST!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen