Waar ben je naar opzoek?

Leven van moeder en kind gered door buggy

1 minuut lezen Linda Kamminga
Leven van moeder en kind gered door buggy

Ook wij van Love2BeMama willen even de aandacht vestigen op het bizarre liftongeluk dat afgelopen zondag plaatsvond in Eindhoven.

Bizar liftongeluk

Mocht je het hebben gemist: in Eindhoven stapte een moeder met haar kind de lift van een Bart Smit filiaal binnen om naar boven te gaan. Omdat er niets gebeurde, stapte de moeder weer naar buiten om nog een keer op het knopje te drukken. Toen ze weer naar binnen was gegaan, sloten de deuren en kwam de lift op haar af. Ze bleek in de schacht te staan terwijl de lift nog boven was en naar beneden kwam zodra de deuren dicht waren! Uiteindelijk stopte de lift 50 centimeter boven de grond, waarschijnlijk omdat de buggy, waar het kind in zat, hem tegenhield.

Lees ook: 7 irritaties van moeders met kinderwagens

Kippenvel

Omstanders hebben de deuren opengebroken en moeder en kind bevrijd. Beide zijn inmiddels alweer uit het ziekenhuis ontslagen en maken het naar omstandigheden goed.

Krijgen jullie ook kippenvel bij het lezen van dit soort verhalen? Je moet er niet aan denken hoe dit ook had kunnen aflopen… Inmiddels is er een onderzoek ingesteld dat moet uitwijzen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij zijn vooral heel blij dat alles goed is afgelopen en koesteren onze buggy’s! Zo zie je maar dat de keuze voor de juiste kinderwagen zelfs levensreddend kan zijn.

Bron bericht en afbeelding: Politie Eindhoven en Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen