Waar ben je naar opzoek?

Land van Jan Klaassen

2 minuten lezen Laura Collin- Smeets
Land van Jan Klaassen

Voor Love2BeMama mocht ik samen met mijn gezin een dagje naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. We hadden de website al thuis bekeken en hadden er ontzettend veel zin in. Toevallig waren de griezelweken begonnen, dus de kinderen besloten dat ze dan ook als griezels verkleed moesten gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Op weg naar het Land van Jan Klaassen met een spook en een heks op de achterbank!

Het land van Jan Klaassen

Waar moeten we zijn?

Het jammere was dat het zo slecht aangegeven stond. Op een bepaald ogenblik begonnen we ons serieus af te vragen of we wel het juiste adres in het navigatiesysteem hadden ingetoetst. We reden er ook bijna voorbij toen we ineens de ingang zagen.

Gearriveerd

Auto geparkeerd, spook en heks mee naar binnen en de pret kon beginnen! Het was meteen een warm welkom met enthousiast personeel aan de kassa. Ondertussen bekeek ik de speeltoestellen die vooraan stonden en ik vroeg me af of onze bijna 8-jarige niet te oud zou zijn voor een dagje hier. Het weer was prachtig en beide kinderen vlogen vrolijk de speeltuin in.

Volop plezier

Een doolhof, een gigantisch groot ganzenbord, glijbanen, skelterbaantjes en een heus treintje. Eigenlijk was alles aanwezig voor een dag vol plezier. Na een tijdje spelen kwamen we erachter dat er binnen ook nog iets te doen was. Het bleek ook hier een gezellige binnenspeeltuin te zijn met een springkussen, treintje en trapauto`s in de lucht. Alles prima geschikt voor de allerkleinsten, maar ook voor onze stoere bijna 8-jarige. En ook hier weer ontzettend klantvriendelijk en gezellig personeel.

Alsof dat niet genoeg was bleek er ook nog een theatershow te zijn. Met Jan Klaassen. Zelfs ik vond het heerlijk! De meeste ouders van nu herinneren zich de Film van ome Willem nog wel. Met allemaal die kindertjes die heel hard staan te roepen “Jan Klaassen!!” Nou, zo was het hier dus ook! Het verhaal was leuk, de kinderen werden er in betrokken en de jarige werd eens even extra in het zonnetje gezet.

Het land van Jan Klaassen

Hoe kindvriendelijk is het?

Love2BeMama zou Love2BeMama niet zijn als we niet extra zouden letten op kindvriendelijkheid. De wc`s bijvoorbeeld zijn goed ingericht. Er zijn speciale kinderwc`s (5 stuks, dus geen uren in de rij staan wachten) en kinderwasbakjes. Mama kan ondertussen op de grote-mensen-wc plassen en die hebben heel handig allemaal een kleurtje zodat de kinderen dit goed kunnen onderscheiden.

Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht, want er is een heus rustkamertje ingericht met 3 bedjes en gesloten gordijntjes. Even je zoon of dochter een dutje laten doen, of op een rustig plekje borstvoeding geven kan dus ook.

Verder is er de mogelijkheid om je kind zelf te schmincken in de schminck-hoek en is er een museum. Er is gratis wifi en in het restaurant kun je terecht voor allerlei lekkernijen.

Een geslaagde dag!

Eindconclusie: Het land van Jan Klaassen heeft alles voor een gezellig dagje uit, weer of geen weer. Het is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, tot een jaar of 12. Ze organiseren leuke evenementen, het personeel is ontzettend vriendelijk en het park wordt netjes bijgehouden. Enige minpuntje is dat het slecht staat aangegeven.

Het land van Jan Klaassen

NB: Voor het bezoek aan het land van Jan Klaassen hebben wij een uitnodiging gekregen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen