Waar ben je naar opzoek?

Laat mijn vagina met rust!

3 minuten lezen denise Denise Meijer
Laat mijn vagina met rust!

Ik denk dat ik veilig kan zeggen dat elke vrouw die dit stuk leest ooit wel eens een piemel heeft gezien. Nee, dit hoeft niet in levende lijve te zijn geweest, al is het maar op een plaatje. Weet je (al is dit slechts in theorie) hoe een penis eruit ziet? Mooi!
Neem dat ding dan nu even in gedachten. Zie je het voor je?

Een hoek van 90 graden

Ik denk dat we het allemaal over één ding eens kunnen zijn: het mannelijk geslachtsorgaan is niet mooi. Punt.
Ik bedoel: als je het met iets moet vergelijken. Wat is het dan? Een eenogige slang, zo hoor ik mijn mannelijke vrienden wel eens geinen. Of een ‘slurf’. Niet echt dingen waar je als vrouw zijnde ‘oeh-en-ah’ van zullen roepen. Maar toch houden we van dat ding. Althans; het gros van de vrouwen dan.
Ik heb een man nooit horen klagen over hoe hij zijn piemel lelijk vindt. Ja, te klein misschien en in een uitzonderlijk geval te groot. Maar lelijk? Nee.
Weet je waarom dit is? Mannen weten dat hun snikkel niet perse mooi hoeft te zijn.
Hij mag dun zijn, dik, of met een hoek van 90 graden. Who cares! Als dat ding maar zijn werk doet, dan is het goed. Dan is er geen wolkje aan de lucht in tampeloeres-land.

Lees ook: 10x vanavond géén seks!

Gephotoshopte Playboypoes

Vrouwen zien hun ‘floppydrive’ dan weer net iets anders.
Want buiten het feit om dat het verrekte ding zorgt de maandelijkse baarmoederopschoning, het urineren, baren en ook nog eens toegang biedt tot de lelijke rampetamper, moet de vagina dus ook voldoen aan een ideaalbeeld. Ja je leest het goed. Er bestaat een perfect plaatje van jouw intieme delen er uit moet zien!

Maar wat is dan een mooie vagina? Hoor ik jullie denken.
Nou. Denk hierbij aan een gephotoshopte Playboypoes, bijvoorbeeld.
Zo een va-jayjay zonder hobbeltje, bobbeltje of stoppeltje. Een spleetje. That’s it! Dat is dus de perfecte doos.

En mocht je als vrouw zijnde nou niet gezegend zijn met zo een perfecte porno-poes.
Niet getreurd! Want dan laat je er toch gewoon wat aan doen?
Kortom; je laat de boel van onderen eens even goed ‘fatsoeneren’. Chirurgisch uiteraard.
En niet alleen dat; een vagina MOET lekker ruiken en kaal zijn. En buiten dat ze dus welriekend, glad en strak moet zijn; kunnen we haar ook nog vajazzlen (beglitteren), bovenop alles. OOK nog eens glamourous dus. Uhuh…

Bewijs van mijn vrouwelijkheid

Waarom geloven in hemelsnaam van die achterlijke leuzen op vaginale producten, of op de site van een plastisch chirurg die stelt dat een kleine ‘touch up’ aan de vagina ervoor zorgt dat je jezelf vrouwelijker en dus zelfverzekerder zal gaan voelen. Alsof de vagina zelf niet genoeg bewijs is van je vrouwelijkheid. Of moet ik er een bordje boven hangen? Voor het geval dat mijn uitstekende schaamlippen er voor zorgen dat iemand niet zeker weet of ik een jongetje of een meisje ben.

Wanneer denken wij vrouwen eens een keer van: goh! Steek dat verdomde ideaalbeeld maar in je reet en zoek het maar uit met je lavendeldoekjes, vaginale sieraden. Wanneer steken we een dikke vinger op voor zoiets als de vaginale reconstructie. Zeker als je je bedenkt dat wij vrouwen al genoeg tijd besteden aan onze dagelijkse make-up, om de zoveel weken onze haren laten doen, tanden bleken, borsten liften, crémetjes smeren en ga zo maar door.

Genoeg is genoeg. Laat mijn vagina met rust. MIJN VAGINA IS NORMAAL!  

En een geurloze, kale, beglitterde, gleuf dus niet. Sorry! Gelukkig zijn wij niet de enigen die er zo over denken. Seksuoloog Ellen Laan is het helemaal met ons eens…

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 8 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 8 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 8 maanden geleden
  • 4 minuten lezen