Waar ben je naar opzoek?

Laat de boel de boel, mama’s

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Laat de boel de boel, mama’s

We moeten al zoveel. Waarom is het dan zo moelijk om de boel de boel te laten? Toegegeven. Zelf vind ik het ook een fijn gevoel om de boel aan kant te hebben, de was netjes gestreken (liefst), opgevouwen in de kast. Maar soms. Soms is het gewoon goed om de boel de boel te laten en te genieten van je kinderen.

Het herkenbare filmpje van Linda inspireerde mij. Zo erg is het nog niet bij jou in huis, meid. Kijk eens bij mij. Schrik niet! 😉 De chaos is compleet. Uitpuilende wasmanden, speelgoed dat ik zou opruimen (nog steeds in big shopper), schone was op stapels, een vaatwasser die uitgeruimd moet worden, enzovoorts….

De boel de boel

Hart onder de riem

Misschien kunnen we dat als mama’s zijnde allemaal eens doen. Laten we eens even niet doen alsof het bij ons allemaal op rolletjes loopt, op die enkele mama na dan die alles goed georganiseerd en onder controle heeft. Laten we daarom elkaar een hart onder de riem steken. Hoe? Heel simpel.

Als we nou onder de hashtag #deboeldeboel eens gewoon laten zien waar onze rommel ligt in huis? Zie hierboven en de video van Linda ter inspiratie. Dus tweet @Love2BeMama #deboeldeboel of deel jouw rommel-foto’s en filmpjes op Facebook onder deze post, of tag Love2BeMama op Instagram met #deboeldeboel. Alles is welkom.

De boel de boel laten

Reacties
 • Nesrin zei

  Biet is niet hè 😉

 • Nesrin zei

  Helaas hielp Helpling hier niet. Iets met biet beschikbaar in mijn postcodegebied 🙁
  Anders had ik er met liefde gebruik van gemaakt.

 • Mijntje zei

  Ik ben niet gelovig maar hierop zeg ik volmondig AMEN als je snapt wat ik bedoel. Wat een heerlijke erkenning en een supertof idee. Ik ga je zo een kiekje sturen 😛 omg..haha… want als jij / jullie het kunnen. Ik deel graag mee met een hart onder de riem steken!

  Wat heb je toch ook een heerlijk blog en leuke schrijvers.
  Fijne dag en liefs, #langlevedeboeldeboel ^_~
  Mijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

 • 1 jaar geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

 • 1 jaar geleden
 • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

 • 1 jaar geleden
 • 4 minuten lezen