Waar ben je naar opzoek?

Naar hartelust kleuren en stempelen zonder te knoeien

2 minuten lezen Redactie Commercieel
Naar hartelust kleuren en stempelen zonder te knoeien

De meeste kinderen zijn dol op knutselen, kleuren en stempelen. Wij hebben thuis ook een hele kast vol knutselspullen. Ik vind het heerlijk als ze lekker aan het knutselen of kleuren zijn. Er is alleen één maar. De zooi die het vaak geeft. Lijm aan de stoelen, stiften op tafel of een stempel op mijn kast in plaats van op papier. Dat laatste ging natuurlijk altijd per ongeluk… Dat is vanaf nu verleden tijd met de Color Wonder producten van Crayola.

Hoera voor de magische stiften en stempels

Ik heb al vaker geschreven over de knutselproducten van Crayola. Eigenlijk kan ik niet meer zonder. Deze producten zijn zo fijn. Super geschikt voor kinderen, ze bedenken altijd weer wat nieuws en mama houdt haar meubels net wat langer mooi. Crayola bedenkt vaak weer nieuwe oplossingen. Zo komen ze nu met de Color Wonder productlijn. Deze lijn bestaat uit ‘magische’ viltstiften en stempels die alleen op het speciale Color Wonder papier hun kleur afgeven. Ze kunnen dus niet meer per ongeluk een stempel achterlaten op je behang.

Color Wonder viltstiften van Crayola

Creativiteit = belangrijk

Voor de ontwikkeling van mijn kinderen vind ik het wel heel belangrijk dat ze kleuren en knutselen. Het is heerlijk om te zien hoe ze hun creativiteit de vrije loop laten. En daar wil ik ze ook niet in remmen door er steeds achteraan te lopen met ‘pas op, kijk uit, mag niet, niet doen’. Onnodig en dit remt hun creativiteit. Vaak gaat het ‘knoeien’ ook niet eens expres. Ze zijn zo lekker bezig dat ze uitschieten of per ongeluk op hun kleding knoeien. Ook dat moet kunnen. Maar het is dan wel heel fijn dat ze gebruik maken van producten wat ook makkelijk uit te wassen of schoon te maken is.

Magische onderwaterwereld met de Color Wonder Light-Up Stamper

We hebben sinds kort de Color Wonder Light-up Stamper in huis. Dit is een stempelset die speciaal gemaakt is voor kinderen die van kleuren houden. De set is ideaal voor kleine kinderen die nog wat moeite hebben met kleuren. Door de Color Wonder Light-up Stamper worden ze ‘gestuurd’. Er zijn 10 verschillende stempels uit het onderwaterthema waar ze uit kunnen kiezen en de kleur die ze hebben gekozen wordt opgelicht in de stempel. Zo leren ze meteen wat voor kleur het is. Nog leuker is dat de kleuren met elkaar gemengd kunnen worden. Er valt dus veel te ontdekken aan deze stempelset.

Woon je in Nederland? Bestel de Stempelset dan hier.
Woon je in België? Dan bestel je hem hier.

Mijn dochter vindt vooral het magische effect heel erg leuk. Het is voor haar toveren met kleuren. Wat voor kleur komt er nu tevoorschijn? Ze gaat de kleuren ook benoemen en daarmee leert ze meteen de kleuren.

Zijn ze klaar? Dan kunnen ze de stempel inkleuren met de Color Wonder viltstiften. Deze laten eveneens geen vlekken achter op huid, kleding en meubels. Wij nemen deze stiften ook vaak mee in de auto als we een lange reis voor de boeg hebben.

Color Wonder Light Up Stempel

Tip!

De vlekvrije producten van Crayola zijn niet alleen heel fijn ze zien er ook erg leuk uit. Super leuk om straks weer te geven met Sinterklaas of Kerst.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen