Waar ben je naar opzoek?

Jongetje(8) had zin in cheeseburger en pakte de auto

1 minuut lezen Marian Alons
Jongetje(8) had zin in cheeseburger en pakte de auto

In de Amerikaanse staat Ohio had een jongetje trek gekregen. Hij besloot om samen met zijn 4-jarige zusje een cheeseburger te gaan halen bij de McDonald’s. In het autobusje van zijn vader!

De vader van de kinderen had de hele dag hard gewerkt en was vroeg naar bed gegaan. Moeder zat samen met de kinderen op de bank toen ze in slaap viel. De kinderen besloten om hun honger te stillen. Voorbijgangers moeten vreemd hebben gekeken toen ze het 8-jarige jongetje achter het stuur zagen rijden en belden vervolgens de politie.

Lees ook: 10 x autorijden met je kind(eren)

De rit was zo’n anderhalve kilometer lang. Onderweg zijn de avonturiers over 4 kruispunten en een spoorwegovergang gekomen. Ook moest het jongetje echt goed gestuurd hebben, omdat hij een paar keer rechts en links moest afslaan. Volgens getuigen hield hij zich keurig aan de verkeersregels en reed hij de toegestane snelheid.

Aangekomen bij de McDonald’s attendeerde een vriend van de familie de grootouders van de kinderen. Het was de kids wel gelukt om hun cheeseburgers te eten voordat de politie er was. Aan de politie vertelde het jongetje dat hij door het kijken van YouTube filmpjes had geleerd om auto te rijden.

Bron: Fox8  –  Bron hoofdafbeelding: Flickr

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen