Waar ben je naar opzoek?

Jo Frost doet aangifte van kindermishandeling

2 minuten lezen Femke
Jo Frost doet aangifte van kindermishandeling

Jo Frost aangifte tegen kindermishandeling

Jo Frost weet ons al jaren te boeien met haar programma waarin zij families helpt hun weg te vinden in opvoedland. Dit niet alleen in positieve zin. Zo wordt bijvoorbeeld haar ‘naughty chair’-techniek ernstig in twijfel getrokken door verschillende groepen. Of je je nu kunt vinden in haar aanpak of niet: in dit geval zal iedereen het met haar eens zijn dat wat hier gebeurt niet door de beugel kan.

Jo in shock.

Samen met Jo hebben wij menig familie de revue zien passeren.
In haar carrière als ‘Super Nanny’ heeft zij ouders en verzorgers bijgestaan in hun opvoedbattles.
Je kunt zeggen dat zij veel heeft gezien in haar beroep als televisie-nanny.
Toch zal de familie uit Georgia haar waarschijnlijk altijd bij blijven.
Jo’s hulp werd ingeroepen door de familie omdat de kinderen des huizes geen respect voor moeders zouden tonen en enkel naar de vader zouden luisteren.
Tijdens het maken van deze aflevering werden er camera’s opgehangen in het huis, zoals dat bij elke aflevering gebeurt. Toen Jo de beelden ging bekijken raakte zij getuige van een flink staaltje kindermishandeling.

De riem als straf

De zoon (9 jaar oud) werd op het matje geroepen door zijn vader. De jongen zou, zonder toestemming, een oplader hebben gebruikt. De jongen wordt gesommeerd bij zijn vader te komen.
De jongen lijkt bang te zijn om in de buurt van zijn vader te komen.
Zijn moeder, ook wel couchpotato genaamd, dwingt hem bij zijn vader te gaan staan.
De jongen weigert, waarop couchpotato zegt hem niet te kunnen beschermen als hij niet doet wat ze zegt. Vervolgens wordt het angstige ventje naar zijn kamer gestuurd. Huilend loopt hij de trap op. Zijn vader volgt hem terwijl hij zijn riem uit zijn broek haalt.
Het negenjarige kind lijkt te weten wat er gaat komen daar hij zijn kamer niet in wil. Onder de druk van zijn vader eindigt hij daar toch. Buiten de camera’s kun je horen hoe de jongen waarschijnlijk geslagen wordt met de riem.
Hij kermt het uit. Moeders doet niets, behalve zo nu en dan een fluffy dekentje (waar zij zich al liggend onder heeft genesteld gedurende de hele situatie) over haar gezicht te trekken op het ritme van de geluiden die uit de slaapkamer van de jongen komt.

Jo doet wat een ieder van ons zou doen in bizarre, pijnlijke en verdrietige situaties als dit; aangifte van kindermishandeling.

Vader ontkent

Volgens website TMZ.com overweegt de vader juridische stappen te ondernemen. De vader ontvangt inmiddels doodsbedreigingen naar aanleiding van de vrijgegeven beelden. De vader beweert dat de beelden én geluiden zo ge-edit zijn dat het lijkt of hij de jongen er van langs geeft met zijn riem. In werkelijkheid zou hij slechts het bed toegetakeld hebben.
“Wij zijn geen familie die onze kinderen slaan. Wij zijn leiders in onze gemeenschap en dit heeft onze familie onder spanning gezet.” Aldus vader.

Let op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Bekijk de beelden hier. Let op! De beelden zijn schokkend.

Bron: RTLBoulevard. TMZ.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen