Waar ben je naar opzoek?

Ideale man, besta jij wel?

2 minuten lezen Femke
Ideale man, besta jij wel?

Hai ideale man,

Als single ben ik best happy. Ik heb een leuk leven, dit is iets wat ik niet graag op het spel zet voor een ‘eerste de beste’ vent. Na eerdere ervaringen ben ik terughoudender en  voorzichtiger als ooit. De man die mij weet te veroveren, of wie ik verover zal ideaal moeten zijn.

Misschien dat mensen mij wel té kieskeurig vinden. In mijn ogen ben je immers lief, zorgzaam, trouw, vriendelijk, sociaal, een goede gesprekspartner, een lekkere bedpartner, respectvol, goed voor en met kinderen, begripvol, willend jouw leven te delen, gul, hulpvaardig, familie en vriendengericht, langer als dat ik ben, aantrekkelijk, heb je een verzorgd uiterlijk, ben je handig, werk je hard, bezit je een gezonde dosis humor, snurk je niet, gooi je je sokken in de wasmand in plaats van op een willekeurige plek en neem je me mee op leuke en romantische uitjes.

Wat anderen ook mogen zeggen, ik ben niet bereid te settelen voor minder als wie jij bent. Ik denk namelijk dat ik jou verdien. En voor een man die ‘minder’ is als jij zal en wil ik mijn leuke happy single life niet aan de wilgen hangen.

Maar waar houd jij je schuil? In de kroeg hebben wij niet samen een drankje kunnen drinken of een dansje kunnen wagen, daar trof ik slechts mannen met een enorme (nare) dronk over zich. Jij die weet waar zijn grens ligt was niet daar. Hoewel jij een drankje en een dansje op zijn tijd niet afslaat.

Ik heb me inmiddels wat af getinderd uit nieuwsgierigheid naar jouw profiel maar tot nu toe ben ik hem nog niet tegen gekomen. Ik heb nog geen ‘hartje’ uit kunnen delen.

Bij geen enkele moeder was jij thuis te vinden. Jij komt regelmatig op bezoek bij je moeder, omdat je van haar houdt en zij de liefste vrouw in jouw leven is. Maar na jouw bezoek keer je altijd weer huiswaarts, je woont namelijk niet bij je moeder. Ik ben je vast misgelopen.

Je was ook niet bij je vrouw of man, van geen enkel gehuwd persoon die ik ontmoet heb was jij de wederhelft. Je bent namelijk niet getrouwd en jouw sexuele voorkeur ligt bij een vrouw.

Tijdens mijn bezoekjes aan de kinderboerderij, speeltuin, school etc. heb ik je ook niet kunnen ontdekken. Uit nieuwsgierigheid heb ik rond gekeken want je bent misschien al papa en het schuwt jou ook niet dat jouw ‘ware’ al een rijkdom bezit is in de vorm van kinderen. Tot nu toe ben ik je op dergelijke plekken niet tegen het lijf gelopen maar dit zou best nog eens kunnen gebeuren.

Zoals ik al probeerde te zeggen: op zoek ben ik niet. Hoewel het leuk zou zijn als jij je toe zou voegen aan mijn al rijke leventje. Dus beste ideale man, waar houdt jij je schuil? Of liever gezegd: besta jij wel?!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Schrijf je in bij Love2BeMama.com en volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste updates.

Reacties
 • Kirsten zei

  Goed geschreven artikel! Ik denk dat het logisch is dat je kieskeuriger wordt naarmate je ouder wordt & ook als je al een tijdje single bent. Maar ik ben er wel van overtuigd dat iedereen zijn gebreken heeft, dus de compleet ideale man.. Nee, daar geloof ik niet in 😀

  • Femke zei

   Dank je wel voor je compliment Kirsten. Het belangrijkste van alles is misschien nog wel dat wanneer er kids in het spel zijn de voorzichtigheid nóg groter wordt.
   Haha, absoluut hoor. Iedereen heeft gebreken en imperfecties. Maar na jarenlang zure zult sokken uit de bank geplukt te hebben en jarenlang slaap te kort heb gehad naar aanleiding van ernstig snurken, apneu en tandenknarsen zijn dit wel punten die meteen grote irritatie zal wekken, hahaha! Dus ik MOEST het er in verwerken.

   Liefs Femke.

 • Hij bestaat hoor!
  Je bent hem gewoon nog niet tegengekomen, zoals je zelf zo geweldig hebt omschreven.

  Ik heb mijn ideale man, met compromis over het snurken en de sokken – daar kan ik mee leven.
  Hij moet ook met mijn sterke karakter en mijn chaos-kop leven!

  • Femke zei

   Hai Ilse, wat een lieve reactie. Dank je wel. De tijd zal het leren, het leven is prima zo. Maar iemand aan mijn zijde zou een leuke toevoeging zijn.
   Wat fijn dat jij jouw ware gevonden hebt. Het lijkt wel een universeel iets hè, dat snurken en die sokken. Hahaha!
   Liefs Femke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 1 maand geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 1 maand geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen