Waar ben je naar opzoek?

Hoe zouden de ouders die dit kinderfeestje organiseerden zich nu voelen?

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
Hoe zouden de ouders die dit kinderfeestje organiseerden zich nu voelen?

Grote ophef was er vandaag, met grote verkeerschaos tot gevolg. Een deel van de A2 in de buurt van Utrecht is een tijd dicht geweest, vanwege een ‘verdacht pakketje’. Medewerkers van de groenvoorziening hadden iets zien liggen dat veel leek op een bom.

Daar werd grootst op gereageerd door de politie. Terecht ook, als het echt een bom was geweest en hij was afgegaan, was dat natuurlijk een enorme ramp geweest. De explosievenopruimingsdienst werd aan het werk gezet om te onderzoeken wat dit pakketje was.

Lees ook: En het thema van het feestje is… WAT?!

Gelukkig bleek al snel dat het loos alarm was. Maar het voorwerp had wel veel weg van een bom: een aantal aan elkaar gebonden buisjes met draadjes eraan. Ik was daar ook van geschrokken denk ik. Maar dat bleek nog niet alles. Volgens een ambulancemedewerker zat er het voorwerp een sticker: “Laten liggen ten behoeve van kinderfeestje”. Kinderfeestje!

Nu kan ik braaf zeggen dat ik hierom in mijn vuistje moest lachen, maar eerlijk gezegd? Ik schaterde het uit! Een kinderfeestje! Hoe lullig moeten de ouders die dit georganiseerd hebben zich nu voelen? Ik zou me kapot schamen denk ik en op het achtuur journaal voor het hele land mijn excuses aan bieden.

Maar hoe lullig voor de ouders ook, ik blijf het hi-la-risch vinden. Ik hoop dat de ouders, als het stof een beetje is gaan liggen, hier ook hard om kunnen lachen. Uiteindelijk.

Bron: NOS

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 2 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen