Waar ben je naar opzoek?

Help! Die extra kilo’s moeten eraf. Maar hoe?

3 minuten lezen Redactie Commercieel
Help! Die extra kilo’s moeten eraf. Maar hoe?

Nog 5 weken tot het hier zomervakantie is. Je zou denken dat dat nog wel even duurt maar mijn ervaring is dat deze zomervakantie zo voor de deur staat. En eigenlijk is het al een beetje zomer(vakantie) want we hebben al mogen genieten van zoveel mooie dagen. Maar die mooie dagen confronteren mij er ook mee dat ik nog niet echt happy ben met mijn lichaam. Al ben ik wel heel goed op weg door twee keer per weer trainen bij een Personal Trainer en een voedingsschema, ik kan nog wel een extra duwtje (met hulp) gebruiken om mijn doel sneller te bereiken.

Summerproof op het strand

Heb jij die zomer ook al in je bol, een vakantie geboekt en wil jij ook summerproof op het strand liggen? Lees dan deze blog en doe mee met de Challgene Summerproof met Weight Care. Deze challenge helpt jou om de strijd tegen je laatste kilootjes aan te gaan. En het voordeel van deze challenge is dat hij goed in te passen is in je dagelijks leven.

Hoe? Ik ga je er alles over vertellen
én ik ga 5 Weight Care Summerproofpakketten weggeven.

Ga bewegen

Bij mij staat voorop dat beweging heel belangrijk is. Je kunt nog zoveel afvallen maar bewegen helpt je erbij op gewicht te blijven, energie te krijgen, beter te slapen en gezonder te zijn. Daarom ben ik een aantal weken geleden gestart bij een Personal Trainer. Het is duurder dan gewoon naar de sportschool gaan maar voor mij effectiever. Ik vind het het geld waard! Bij hem train ik harder en beter dan wanneer ik gezellig in de sportschool op de loopband sta.

Tevens heb ik een stappenteller die mij stimuleert om wat vaker de trap te nemen en een rondje extra te lopen om de 10.000 stappen te halen.

Drink veel water

En wat ik gemerkt heb de laatste weken is dat veel water drinken écht heel goed voor je is. Ik heb er moeite mee om voldoende water te drinken maar de laatste weken ben ik er extra goed op aan het letten. Mijn huid wordt mooier, ik heb minder trek en ik voel mij energieker. Dus vergeet niet jezelf goed te hydrateren.

Een goed begin van de ochtend met Weight Care

Weight Care maaltijdvervangers

Met bovenstaande ben ik al heel goed bezig en ik ga vanaf vandaag ook starten met de Weight Care Summerproof Challenge om de laatste hardnekkige kilootjes kwijt te raken. De maaltijdvervangers van Weight Care zijn heel verantwoord en goedgekeurd door de EFSA. Ze bevatten 33% van alle dagelijkse aanbevolen vitamines en mineralen en ze zijn rijk aan eiwitten. Eiwitten geven je een volg gevoel waardoor je langer op een maaltijd kunt teren en minder snel honger krijgt.

Wil jij ook mee doen met de Weight Care Summerproof? Ik mag 5 Summerproof Weight Care pakketten weggeven aan 5 van mijn trouwe volgers. In deze boxen van Weight Care zit alles wat jij nodig hebt om van die laatste kilo’s (voor de zomervakantie) af te komen.

De inhoud van het Weight Care Summerproof pakket bestaat uit:

 • Afslankshake Vanilla (12 porties)
 • Haver Afslankshake Aarbei-Banaan
 • Aflslankmaaltijd Havermout (8 porties)
 • 12-uurtje Pinda-Noga
 • 12-uurtje Choco-Crisp
 • 12-uurtje Abrikoos-Citroen
 • Drinkmaaltijd Yoghurt- Bosvruchten
 • Drinkmaaltijd Vanille
 • Tussendoortje Chocolade & Hazelnootreep
 • Shaker

Weight Care win dit pakket

Wil je afvallen?

Vervang dan twee maaltijden per dag: het ontbijt en de lunch. Vervang dit door een Weight Care maaltijdvervanger. Eet verder twee stuks fruit per dag, een (Weight Care) tussendoortje en een schaaltje rauwkorst of salade. En vergeet niet om hier voldoende bij te drinken.

Hoe doe je mee? – DEZE WINACTIE IS VERLOPEN. De 5 WINNAARS STAAN ONDERAAN DEZE BLOG IN DE REACTIES.

 1. Laat een reactie achter in de comments en vertel waarom jij dit pakket graag zou willen winnen.
 2. De blog delen op Facebook wordt gewaardeerd!
  Volg je Love2BeMama al op Instagram? Niet noodzakelijk maar wel leuk! Hier zal ik op mijn Instagram (Stories) ook mijn ervaringen delen.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Als jij een box wint dan zou ik het leuk vinden wanneer je je avonturen wil delen op Love2BeMama. Dit kan al in de vorm van een foto met een begeleidende tekst en natuurlijk het eindresultaat.
 2. Vertel ons hoe Weight Care jou is bevallen.
 3. Vorderingen mag je delen op je eigen Social Media kanalen.

Ik zal van alle ervaringen een leuke blog maken waarin ik ook over mijn eigen ervaringen en resultaat zal vertellen.

Troostprijs!

Win je niet? Dan kun je natuurlijk alsnog meedoen onder #summerproofweightcare. Want: samen staan we sterk! En… Bij mijn volgende blog mag ik onder alle deelnemers van de #summerproofweightcare vijf bikinibonnen verloten t.w.v. 50 euro. Dus doe jij mee?

Dit is een gesponsorde blogpost.

BewarenBewaren

Reacties
 • Gerda zei

  Nog bedankt Linda! En ik ben vandaag er mee begonnen en het is een prachtig pakket! Dus nu hopen dat ik wel een paar kilo’s minder ga wegen , dan zou ik al tevreden zijn! Even afwachten wat het na een weekje zal zijn!

 • Tess zei

  mijn bikini past niet meer, tijd voor pre vakantie kilo’s kwijtraken

 • Debbie zei

  Oeioeioei, wat een leuk win actie…. ik neem me elke keer weer voor om nog wat kilo’s af te vallen voor de vakantie. Maar het lukt me niet om die laatste 5 kilo kwijt te raken!
  Maar met de inhoud van dit pakket is het volgens mij geen straf!
  Met Weight Care summerproof, verdwijnen mijn laatste kilo’s… POEF!
  🙂

 • Miranda zei

  Voor mij als MEer in combinatie met Fybro is bewegen vaak een opgave de keren dat ik wel beweeg, zijn fietsen en lopen! Helaas val je door zo weinig beweging maar weinig af!! Ik probeer al zo veel mogelijk op Mn eten te letten!! Maar alle kleine beetjes helpen!! Met het winnen van dit gave pakket zou dat het spreekwoordelijke duwtje in de rug zijn!!

 • Sophie zei

  Twee maanden geleden bevallen van mijn jongste zoon.
  Helaas gaan de kilo’s er dit keer niet zo goed af als bij de eerste…
  Heb al een bus maaltijdshake in huis, maar zou graag ook de andere producten willen uitproberen!

  Succes met afvallen!

 • Gail Olf-Slooff zei

  Ik ben op 9 april bevallen van onze tweede prins. Tijdens deze zwangerschap ben ik zo ontzettend veel aangekomen dat ik het lastig vind om de overtollige kilo’s die ik nu nog heb kwijt te raken. Al m’n kleding van voor, maar ook tijdens de zwangerschapp beginnen me zo langzaam aan niet meer te passen. Zo’n summerproofweightcare pakket zou mij zeker helpen en de motivatie geven. Hierdoor kan ik zeker schaamteloos weer m’n bikini aan zonder elke keer aan gekeken te worden alsof ik een babybuncher ben (moeder met twee of meerdere kinderen onder de twee). Want tja ik lijk (nog steeds of is het weer) zwanger. Dus help mij!!!!
  # desperatecryforhelp

 • Barbara Bouman zei

  Ehm…’t helpt vast ook bij al zeer lang vastzittende kilo’s niet alleen de laatste maar ook de eerste extra zeg maar… ik moet er nu zo’n 25 af hebben. Het gevoel dat t 5 voor 12 is helpt ook niet mee. Ik zou een goede portie motivatie wel kunnen gebruiken!!! Ben jij dan eindelijk mijn stok achter de deur????

 • Gerda zei

  Wat zou ik graag meedoen…en mijn ervaringen dan delen met jullie! Zeker in een dip geraakt en ik wandel heel veel nu (heb 2 hondjes nu) en altijd drink ik water en toch verandert er niets op de weegschaal..zo frustrerend…Ik sport ook bij Curves..en een extra duwtje heb ik zo hard nodig…Ik wil zo graag me weer fitter en energieker voelen, dus ik hoop dat ik mee mag doen met jou, want ik wil heel graag afvallen en een paar kilo kwijt!

 • Ischa zei

  Na een hele sombere, destructieve periode wordt het nu weer tijd om het goede te doen voor mezelf. Lekker sporten en gezond eten. Deze producten zouden me zeker helpen om weer lekker in m’n vel te zitten!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zei

  Ik ben heel benieuwd naar de producten van weight care. Na twee zwangerschappen is er 30 kilo bijgekomen en jammergenoeg ben ik dat niet allemaal kwijt geraakt. Een extra hulpje voor de laatste kilo’s is dus heel erg welkom

 • Marloes zei

  Ik zou dit graag willen proberen! Nog 3 weken tot de vakantie en -3 kilo zou daarbij fantastisch zijn! Ik beweeg veel, voel me gezond maar vind eten en drinken veel te lekker en dat kun je aan me zien. Ik ben er voor in!

 • Britta Burger zei

  Na drie zwangerschappen lukt het gewoon niet om af te vallen. En dan ook nog eens twee blessures achter elkaar waardoor ik niet kan hardlopen. Ik wil heel graag een wat mooier minder rond buikje als ik straks in mijn bikini bij het zwembad lig.

 • Chantal zei

  Ja ik zou best wilen winnen. Ben nu al een tijdje bezug en die paar kg willen er niet af

 • San zei

  Oh dit zou echt iets voor mij kunnen zijn! Ik zeul al bijna 4 jaar 10 kilo aan zwangerschapskilo’s mee. 3,5 jaar lang heb ik me alleen maar gericht op mijn kind en nu hij bijna naar de basisschool gaat is het genoeg. Ik wil weer die leuke hippe mama zijn die niet altijd in een spijkerbroek loopt met een saai tshirt (om zo die vetrollen maar te kunnen verdoezelen)!

 • Waauw, ik maak graag kans op dit pakket.
  Momenteel bezig met mijn 2nd year “one year healthy lifestyle challenge”.
  Daar waar ik het 1e jaar de nadruk gelegd heb op het sporten (ben begonnen met hardlopen), leg ik dit jaar de nadruk op voeding!.
  Ik heb al veel over weight care gehoord , veel positiefs en wil het dan ook graag zelf proberen.
  Sta regelmatig voor het schap en dan denk ik, zal ik dit nemen, maar iets weerhoudt me er toch elke keer van. Wellicht dat dit pakket mij kan overtuigen dat dit het laatste steuntje in de rug zal zijn om die laatste paar kilootjes kwijt te komen en mijn uiteindelijke doel te halen!.

 • Mandy zei

  Zou echt ideaal zijn na me zwangerschap nu twee jaar geleden krijg ik maar moeilijk de kilo’s van af!!
  Zou me graag zekerder willen voelen 10 a 15 kg eraf !!!

 • Wendy zei

  Heel graag!
  In de periode dat ik wat minder lekker in mijn vel zat ben ik wel wat kilootjes zwaarder geworden. Nu ik weer goed in mijn vel zit is het ook tijd om die bijgekomen kilo’s vaarwel te zeggen. Ik doe dus heel erg graag mee.

 • Sue zei

  Ik wil heel graag. Kindje nu 6 maanden en heb stok achter de deur nodig dus voor en na is een groot stuk hout voor mij!!

 • Bianca zei

  Lijkt me tof om mee te doen!
  Na vier kinderen moet ik nog 2 en halve kilo tot mijn doel maar die zijn natuurlijk het lastigste….
  Dus zou heel graag een poging willen doen

  Laat de zomer maar komen!!

 • Daphne Vosters zei

  Dit zou ik heel graag willen winnen! ,Ik ben nu bijna 10 kg kwijt afgelopen jaar. Maar ik moet er nog 10 maar ik ben de motivatie en zin even kwijt…. Met dit kan ik weer fris verder gaan en de draad weer oppakken . Ik ga duimen

 • Emmy zei

  Dit zou heel.goed uitkomen bij mij.
  BMi die veels te hoog is en zoekende naar een manier die voor mij wel werkt.

  Water drinken doe ik al meer sinds enkele weten en inderdaad alleen dat maakt al verschil. Nog lang niet genoeg want +30 kilo heb je er niet zomaar met alleen water drinken af… Sporten is helaas geen optie ivm lichamelijke klachten. Wel wandelingen van ongeveer een uur per dag. Dus dat is al iets. Misschien dat weight care wel iets voor mij is? Ik weet het niet maar zou het graag uitproberen en willen delen met de rest van de mensen die kilo’s kwijt willen!

 • Petra zei

  Hoi hoi

  Ik zou zo graag winnen omdat ik best wel moeite heb om af te vallen en ik geen doorzetter ben maar vanaf morgen ga ik weer sporten. Ik vind het zo moeilijk en jammer genoeg heb ik de financien niet om hele dure dingen te kopen.maar ik heb veel meegemaakt afgelopen jaren en het gaat steeds beter met mij dus nu moet ik aan mezelf gaan werken en om te beginnen met mijn kilo’s die ik emotioneel erbij gekregen heb. Niemand mag me meer make zoals ik nu ben.ik wil zo graag mijn oude ik terug.als ik in de spiegel kijk walg ik van mezelf bah.maar ik heb de stap genomen en ik ga door.ook na de zomer.
  Ik hoop dat ik dit pakket mag winnen dat is dan alvast mijn beloning voor n goede stap in de gezonde richting.
  Ik ga duimen.

 • Rianne Broekman zei

  Ik een pb sturen, moet het via hier!
  Zoals daar ook al gezegd; ik heb een aantal flesjes gehaald toen ze bij appie in de aanbieding waren en dat bevalt me wel goed!
  Ik ben na 2 zwangerschappen en een diagnose waardoor intensief sporten niet echt meer kan best wat aangekomen. Probeer nu al op mn voeding te letten etc maar ik denk dat dit pakket me wel een extra duwtje in de goede richting zal geven! *in dat pbtje stond ook een gewicht maar die houden we even tussen ons *.
  Zou het erg leuk vinden om mijn vorderingen en bevindingen te delen! Zeker omdat ik het, helaas, niet icm sporten kan doen…

 • Jacqueline zei

  ik zou graag dit pakket willen winnen om mn laatste zwangerschapskilos kwijt te raken! eind augustus ook nog een bruiloft dus het zou top zijn om via weight care de laatste kilos kwijt te raken.

 • Sascha_W zei

  De eerste stap naar een (nog) gezondere toekomst is gezet. Ik ben, met behulp van medicijnen, eindelijk gestopt met roken. Helaas ben ik daarbij wel 15 kilo zwaarder geworden, en vinden die kilo’s mij zo lief, dat ze geen afscheid van me willen nemen. Graag zou ook ik kans maken om zo’n Summerproof pakket te mogen testen. Heb nog nooit met shakes gelijnd, want toch een beetje benauwd om de hele dag hongerig naar de lunch van je collega te staren (of een duik in de koelkast/snoeppot te nemen) en het idee dat als je stopt met de shakes, de kilo’s er weer aanvliegen.

 • Yvonne Janssen zei

  Ik wil het pakket graaaag winnen ,
  Vorig jaar ben ik met behulp van een PT en aangepaste voedinge 25 kilo afgevallen ,
  hierna kwam ik in een mega-dip en zit er weer 10 kilo bij 🙁
  Misschien helpt dit pakket wel om de knop weer om te zetten:) ik hoop het zo want ik voel me alles behalve prettig in mijn vel en dat helpt ook weer niet bij mijn recovery van mijn dip he :/

  dus als je moet kiezen wie een pakket moet winnen … pick me pick me 😀

 • Mieke zei

  Na stoppen met roken mogen ook de laatste kilo’s er af

 • Maaike Teunissen zei

  Heel graag win ik dit pakket. Ik ben al een tijdje druk bezig met afvallen en ook al gaat het niet snel het gaat er af en dat moet ook wel want ik wil heel graag in elk geval een bmi van onder de 30 en die is nu 33. Alleen de aankomende periode is met 3 uitdagende meiden van 6,4 en 2 en daarnaast een afscheid van groep 8 als leerkracht, erg lastig om goed regelmatig en gezond te eten. Dit pakket zou het me even een stuk makkelijker maken.

  Groetjes Maaike

 • Maaike Teunissen zei

  Ik wil heel graag dit pakket winnen. In de drukte van mijn hectische gezinsleven als moeder van drie uitdagende meiden en daarnaast juf van groep 8 is het deze weken zo lastig om me netjes aan mijn dagmenu te houden. Dit zou mijn leven net ff makkelijker maken zodat ik het afvalproces ook de aankomende weken net ff makkelijker doorkom. En aangezien ik een bmi van 33 heb is het geen optie voor mij daar stil in te staan.

 • Ik zou het pakket heel graag winnen.
  Ik ben momenteel aan het afvallen. Door fanatiek te sporten ook met een personal trainer. En Weight care. Ben inmiddels 23 kilo kwijt en heb nog 17 kilo’s te gaan. Dit pakket zou dus echt super van pas komen.

  Groetjes christina.

 • Janke zei

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben zins januari al aardig wat afgevallen maar hang nu even op een punt waarop het niet meer wil dus dit pakket zou mooi van pas komen

 • Rianne zei

  Ik zou super graag dit pakket willen winnen omdat ik nu eindelijk en voor altijd eens moet afrekenen met die kilo’s!

  De vakantie staat voor de deur en die is er sneller dan ik denk

  Heb deze blog gedeeld op mijn FB pagina.

 • Yvonne zei

  Momenteel is Chocolade mijn beste vriendin.. We liggen al dagen zielig samen te zijn onder de dekens maar nu is het toch echt tijd om onder die dekens vandaan te komen en wat aan dat lijf te gaan doen als ik er niet als een aangespoelde walvis wil uit zien deze zomer..

 • Gea Bouman zei

  Jaaa, ik zou graag een pakketje willen ontvangen! Nu -8 kg en heel hard bezig om de zwangerschapskilos en van mezelf er af te krijgen. Waaronder door 3x id week te sporten.. dit zou een leuke boost zijn en een leuk cadeautje voor mezelf! #duimenmaar

 • Marloes zei

  Lijkt me echt super als ik weer een stok achter de deur heb om af te vallen. Over 5 weekjes gaan we op vakantie en zou het toch fijn zijn als er dan al een paar kilo vanaf zijn. En daarbij ga ik al 1 keer per week naar de sportschool en loop en fiets ik veel. Heb helaas geen Facebook.

 • Andrea zei

  Ik wil heeeeeeeeel graag winnen…. omdat;
  -het hier nog maar twee weken is tot de vakantie
  -ik na drie maanden eindelijk weer ben gaan sporten en ik maar 0,5kg was bijgekomen!
  -de eiwitlpoeders op zijn of over datum
  – ik aan het eind vd zomer een TROUWJURK wil gaan kopen en dat toch zeker met 8kg minder dan nu wil doen
  -het me leuk lijkt updates te plaatsen op Instagram

  Fingers crossed!

 • Steef zei

  Ik zou dolgraag winnen, zodat ik niet meer stilletjes huilend op de bank hoef te zitten. Het lukt mij niet terwijl ik er ooit 10 kg af kreeg. Het valt mij nu zwaar 🙁

 • Ja ik doe heel graag mee! Ik wil nu echt van die overtollige kilootjes rond mijn heupen kwijt en in combinatie met mijn nieuw sportvoornemen hoop ik dat het nu echt gaat lukken!

 • Chantal zei

  Ja er mogen hier wel.wat kg af. Dus dat zou super helpen

 • Melanie zei

  Ja, zou heel graag winnen. Ik weet waar mijn valkuilen (niet genoeg bewegen en te veel lekkere dingen eten) zitten en dit kan de extra motivatie geven om echt door te zetten.

 • Sab zei

  Jaaa graag. Ben na zwangerschap vijf maanden geleden al 12 kilo afgevallen en wil er nog 9 maar ja. Laatste tijd wint de chocola het steeds van de yoghurt met aardbeien. Dit gaat me zeker weer op gang helpen ook om die buik platter te krijgen. Kan ik mooi voor en na foto maken.

 • Suzanne Eekhof zei

  Het zou heerlijk zijn om eindelijk die laatste zwangerschapskilos eraf te krijgen. Al veel geprobeerd maar het wil nog niet lullen. Misschien is dit de oplossing.

 • Esmeralda zei

  Na veel te hebben geprobeerd..lukt het maar niet. Zou graag Wright care gebruiken om ff wat slanker de zomer in te gaan!
  Dit lijkt me namelijk goed vol te houden ipv alle andere diëten.

 • Annelies zei

  Ik zou graag meedoen. Hopelijk raak ik dan weer goed op gewicht na 3 bevallingen.

 • Lianne zei

  Een kleine 3 weken bevallen van mijn dochter en ik ben bang dat ik hulp nodig ga hebben om die laatste zwangerschaps kilo’s eraf te krijgen! Dit lijkt mij de perfecte manier hiervoor omdat ik het wel belangrijk vind om ‘s avonds met z’n alle aan tafel te zitten!

 • Serena de Boer zei

  Heel graag win ik
  Misschien is dit de stap om de laatste kilo’s na de bevalling kwijt te raken?
  Liefs Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 1 maand geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 1 maand geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen