Waar ben je naar opzoek?

Google, mijn steun en toeverlaat!

2 minuten lezen Marieke Macquiné
Google, mijn steun en toeverlaat!

Google bedankt! Bedankt dat je altijd voor me klaar staat, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Bedankt voor al je goede adviezen van de afgelopen jaren. Je bent een fantastische vriend. Je zeurt nooit, bent er altijd, geeft alleen advies wanneer er om gevraagd wordt en vraagt niet naar details. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen, dus daarom: Bedankt!

Ik heb zoveel van je geleerd. Drie weken geleden werd onze tweede dochter geboren. Ondanks dat dit onze tweede is, kom ik voor vragen te staan waarop ik het antwoord niet weet. Nu kom ik er weer achter hoe waardevol je bent, want zonder jou had ik vast bij ieder wissewasje bij de dokter gestaan.

Lees ook: Ik dacht dat ik alles over baby’s wist, maar toen kwam mijn dochter

Ojee, de hik!

Zo weet ik inmiddels dat het niet erg is, om als baby 12x op een dag de hik te hebben. Ook heb je me laten zien wat je er aan kunt doen. Hoe je je kindje vast kunt houden tijdens het voeden, dat regelmatige pauzes belangrijk zijn en dat je na een boertje minimaal 20 seconden moet wachten, voor je weer verder gaat met voeden. En beste vriend, het werkt! Ons meisje hikt een stuk minder, met als gevolg dat er ook een stuk minder gespuugd wordt en dus minder wasjes voor mama!

De spenenkwestie…

En dan de spenen, inmiddels hebben we drie verschillende merken in huis. Geen van deze spenen wordt geaccepteerd, terwijl ze wel zuigbehoefte lijkt te hebben. Ze smakt en sabbelt driftig op haar handjes, ook na de fles met een vol buikje. Gevolg, een onrustig meisje dat moeilijk in slaap komt. Met jouw hulp, hebben we ook dit probleem overwonnen. Een druppeltje vitamine D op de speen of spul tegen de krampjes en onze kleine accepteert haar speentje. Ze valt zelfs uit zichzelf in slaap, in haar eigen bed! Wat een overwinning!

Lees ook: Hoe ga je om met ongevraagde adviezen

Het huiluurtje

Onze kleine meid kan aardig brullen, ze schreeuwt haar longetjes uit haar lijf en is tijdens haar huiluurtje ontroostbaar. Met onze handen in het haar vroegen we je wederom om hulp. Je stuurde ons door naar de stofzuiger app. Deze app laat het monotone geluid van stofzuigers horen en ik wist niet wat ik zag. De stress glijdt van het kleine lichaampje, ik zie haar ontspannen, ze wordt stil en valt uiteindelijk in een diepe slaap.

Bij ons nam je vele onzekerheden weg en stelde je ons gerust. Voor sommige vragen kunnen we beter naar een dokter gaan, maar ach daar zijn ze voor. Ik denk dat vele ouders blij met je zijn en ik hoop dat je nog lang voor ons klaar zult staan.

Liefs en tot snel! 

Bron foto: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 8 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 8 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 8 maanden geleden
  • 4 minuten lezen