Waar ben je naar opzoek?

Gezocht: Manager om “Ik doe hier werkelijk alles” te zeggen

2 minuten lezen Ik ben Helga
Gezocht: Manager om “Ik doe hier werkelijk alles” te zeggen

Voor onze dochteronderneming zijn wij per direct op zoek naar een manager operationele zaken. In deze functie ben je eindverantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken. Jij geeft vanuit jouw eigen visie op inspirerende wijze leiderschap aan onze organisatie!

PA, Manager, assistente, verpleegster, kok, chauffeur, huishoudster, of gewoon manager van werkelijk alles!

Geef het beestje een naam. Welke naam mag je helemaal zelf bepalen, want jij doet immers werkelijk alles binnen de organisatie. In deze uiterst belangrijke functie zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt, waarbij je verschillende petten (tegelijk) draagt. Met een continue glimlach ondersteun je de directie op alle mogelijke manieren. Hierbij sta je 24/7 ter beschikking om de gevraagde taken uit te voeren.

Je verzorgt maaltijden voor de directie, brengt ze naar afspraken, houdt hun agenda bij en doet eigenlijk alle taken en klusjes die voorhanden komen. Niets is jou daarbij te gek. Als duizendpoot functioneer je optimaal in onze hectische en chaotische omgeving en onder enorme tijdsdruk weet jij je hoofd koel te houden. Tot slot fungeer je op regelmatige basis als coach waarbij je verhitte situaties binnen no-time kunt oplossen, brandjes kunt blussen en tranen kunt drogen.

Eisen

Er is geen diploma of opleiding vereist. Jouw onderhandelings-skills en relationele vaardigheden zijn voor ons van onschatbare waarde en zeggen meer dan welk papiertje dan ook. Het is mooi meegenomen wanneer je een diploma als verzorgende, kok of iets op financieel gebied hebt, maar dat is geen vereiste. Fysiek komt er veel bij deze functie kijken. Je bent de hele dag aan het rennen, springen en vliegen en staat het grootste deel van de dag op je voeten.

Lees ook: De ‘mag mama verdikkeme ook gewoon ziek zijn’ checklist

Tijdens de feestdagen is het drukker dan ooit waardoor het niet mogelijk is om in die periode vrij te nemen. Het opgeven van een eigen leven is dan ook een absolute must.
JIj bent 24/7 beschikbaar, 365 dagen per jaar, ook midden in de nacht en tijdens ziekte. We zoeken iemand zonder 9 tot 5 mentaliteit!

Weet jij ons dagelijks van de afgrond te redden en schreeuw je daarbij op regelmatige basis
“ik doe hier werkelijk alles”?

Wat wij bieden

Voor degene die deze uitdaging aandurft bieden wij een zeer afwisselende functie binnen een no-nonsens organisatie. Met een werkweek van minimaal 85 en maximaal 168 uur hoef jij je geen dag te vervelen. Nadat je bij ons een dienstverband bent aangegaan, is het niet meer mogelijk om ontslag te nemen. Daarvoor bouw je wel zeer waardevolle relaties op en haal je veel voldoening uit het helpen van de directie. Het salaris voor deze functie betreft € 0, – per maand. Uitbetaling geschiet dagelijks door middel van kusjes, knuffels en schaterlachjes.

Solliciteren

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaande functie: Gefeliciteerd, jij bent ook een mama! Ik ken je niet, maar ik weet wel dat je de meest onderbetaalde functie van het universum bekleedt. Jij maakt onderdeel uit van een select clubje geweldige mensen die elke dag weer mag zeggen “ik doe hier werkelijk alles”. Samen met ruim 4 miljoen andere mama’s in Nederland weet jij de maatschappij draaiende te houden. Dank je daarvoor!

Bron hoofdafbeelding: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 11 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen