Waar ben je naar opzoek?

Fotoblog: Zwemmen met dolfijnen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fotoblog: Zwemmen met dolfijnen

In mijn vorige fotoblog kon je zien dat wij waren begonnen aan een heerlijke vakantie op Sint Maarten. We hebben ontzettend genoten en het is best wel een tegenvaller om weer in Nederland te zijn. We hebben last van een jetlag, vooral onze peuter, en we hebben het allemaal koud. Ik krijg echt heimwee als ik denk aan de heerlijke stranden, de zee, het eiland, het mooie weer en ons uitzicht. Kon ik daar maar elke dag naar kijken. Ons jaarlijkse portie Caribische zon hebben we jammer genoeg weer gehad. Er komen nog twee fotoblogs online maar eerst deze fotoblog over de geweldige ervaring om te zwemmen met DOLFIJNEN!

Dolfijnen op Curaçao

Op Curaçao zijn we vorig jaar ook naar de Dolfijnen geweest. De kinderen vonden het toen nog best wel spannen dus hebben we het gehouden bij een kusje. De middelste vond dat zelfs al spannend maar ze had bij thuiskomst enorme spijt. Dagenlang hebben we moeten aanhoren dat ze de dolfijn toch een kusje had willen geven. Helaas!

Anguilla

Zwemmen met dolfijnen zou een enorme belevenis zijn en hoe gaaf als dat op Sint Maarten kon. Op Sint Maarten was daar zelf niet de mogelijkheid voor maar ongeveer 20 minuten vanaf Sint Maarten ligt het eiland Anguilla. Het is een Engels eiland. In onze vakantie zijn we daar een dag naar toe gegaan. Paspoort mee, weer een stempel erbij inclusief douanecontroles en een geweldige ervaring rijker: zwemmen met dolfijnen! Mijn man en ik zijn met de oudste twee kinderen gaan zwemmen met dolfijnen. Omdat het op zee was, en de zee behoorlijk wild was, was het voor de jongste niet geschikt. Gelukkig waren opa en oma mee 😉

Zwemmen met dolfijnen

Zwemmen met dolfijnen

Ik kan er niks anders over zeggen dan dat het een geweldige ervaring was. Ik had niet verwacht dat de kinderen ook zo makkelijk in het water zouden stappen bij de dolfijnen maar ze deden het! Mijn man moest mee en hij had er eerst weinig zin in maar achteraf vond hij het ook super gaaf. De kinderen hebben ze kusjes gegeven, met ze gedanst, gespeeld en ze kwamen zelfs in hun armen liggen.

Ze waren onder de indruk en genoten stilletjes. Ik geniet nog even na van de foto’s en droom weg bij de gedachten aan deze heerlijke vakantie… Ik bedenk alvast wat we volgend jaar gaan doen 😉

Zwemmen met dolfijnen

Kusje

Spelen met dolfijnen

En nog een kusje

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties
  • marjolein zei

    Het is zeker web geweldige ervaring. Wij hebben in de meivakantie op Curaçao ontmoeting met de dolfijnen gehad bij Sea Aquarium samen met onze zoon van 5 en die vond het geweldig. Hele ervaring rijker en mooie foto’s om op terug te kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen