Waar ben je naar opzoek?

Fitdagboek: Hoe gaat het nu na de zomervakantie?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fitdagboek: Hoe gaat het nu na de zomervakantie?

Het is alweer even geleden dat ik een fitdagboek heb geschreven. Om precies te zijn dateert de laatste van 4 juli. Voor de zomervakantie was ik heel actief in de sportschool: 3 of 4 keer per week was ik daar te vinden. Ik hoor het jullie vragen: “Hoe gaat dat nu?” Om eerlijk te zijn is het de laatste tijd weer minder geworden. Wat is het toch moeilijk om dat vol te blijven houden en er consequent in te zijn. En helaas werkt mijn lichaam momenteel niet mee…

Wat is er gebeurd?

Het is weer een drukke tijd geweest. Het was zomervakantie en dat zijn weken waarin ik helemaal geen tijd heb gehad om naar de sportschool te gaan. De kinderen waren thuis, we waren op vakantie of gingen dagjes weg. Ik ben wel heel goed blijven letten op wat ik at en dat ging verder prima.

Na de zomervakantie heb ik weer veel bekkenklachten gekregen en pijn in mijn heup. Na mijn tripje New York moest ik een week bijkomen en had ik veel pijn. Ik ben bij de huisarts geweest met mijn klachten en hij heeft mij doorgestuurd naar een bekkenzorgcentrum. Het wordt tijd dat ik het probleem onder ogen ga zien. Gisteren ben ik daar geweest voor een intake gesprek. Tevens is mijn stuitje rechtgezet wat al veel verlichting geeft (daar voel je trouwens niks van!). Maandag heb ik een vervolgafspraak.

🗽🇺🇸 greetings from New York ☀️

Een foto die is geplaatst door Linda • Blog Love2BeMama.com (@love2bemama_com) op

Sporten laat ik nu even voor wat het is… Simpelweg omdat ik het nu niet kan 🙁 Als ik het straks weer op ga pakken dan is het fijn om een stok achter de deur te hebben.

Voedingsadvies op maat

Als moeder is het sowieso lastig om sporten in te plannen in je agenda. Zeker als het je van nature niet ligt. Hoe gaat dat bij jou? Lukt het jou om dit in te plannen in je week? Voor hulp kun je trouwens ook terecht bij Food Live Advice.

Heb je genoeg energie, voel je je fit en goed in je vel? Of, ben je net iets te zwaar en schieten de gezonde maaltijden er bij in? Hoe zit het met huiduitslag, allergieën en hormonale problemen? En hoe krijg je de rest van het gezin mee in gezond eten? Wij adviseren en begeleiden sportende, hardwerkende moeders (en vaders), om er voor te zorgen dat zij weer meer energie hebben en zich beter in hun vel voelen. Hoe? Door onbewerkt te eten, schema’s op maat te maken en persoonlijk advies te geven over gezondere keuzes, ook voor de kleintjes! Ze geven je voedingsadvies op maat. En er komen echt heerlijke dingen voorbij op hun Social Media kanaal.

gezonde lunch

Om alles weer wat op de rit te krijgen zou het voor mij goed zijn om persoonlijke aandacht te krijgen. Motivatie, een stok achter de deur. Maar eerst zorgen dat ik mijn bekken weer op orde krijg, voor zover dat mogelijk is.

Deze blog bevat gesponsorde links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen