Waar ben je naar opzoek?

Fitdagboek: Mijn beste vriend in de sportschool

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fitdagboek: Mijn beste vriend in de sportschool

Ik ben al een paar weken flink aan het sporten. Dat kon je lezen in mijn eerste fitdagboek. Tot nu toe gaat het erg goed en valt het mij niet tegen. De laatste twee weken had ik een dipje. Ik was wat ziek en behoorlijk aan het hoesten. Sinds vorige week heb ik het weer opgepakt en ga ik op dezelfde voet verder. 

Weg met de weegschaal

Drie keer per week sporten is redelijk goed te halen. Vier keer sporten is wat te hoog gegrepen nog voor nu. Dus houd ik sowieso drie keer aan. Ik heb besloten om niet meer op de weegschaal te gaan staan. Dit is alleen maar frustrerend. Ik kijk naar andere meetbare resultaten: mijn kleding is een goed meetinstrument. En ook hoe ik mij voel. Ik voel mij fitter en slaap ook iets beter.

My best friend

In de sportschool hangen een aantal televisies. Het nut ervan snap ik nooit zo goed want je kunt het niet verstaan dus kijk je alleen maar naar bewegend beeld. Saai.
Gemiddeld ben ik 40 minuten bezig met cardio. En dat vind ik best saai. De tijd zie ik wegtikken op mijn schermpje en daardoor duurt het alleen maar langer. Maar daar heb ik wat op gevonden…

Mijn beste vriend in de sportschool is op dit moment… NETFLIX! Tijdens het lopen op de loopband en fietsen heb ik 40 minuten de tijd om mijn favoriete serie Orange Is The New Black te kijken. Gewoon op mijn telefoon. Heerlijk! Twee vliegen in één klap. En ik kan je zeggen… de tijd vliegt.

Zo is het langer vol te houden! En na die 40 minuten stort ik mij op de krachttraining. Zonder NETFLIX want door het snelle wisselen van apparaten is dat niet handig.

Orange is the new black Netflix

Wat is jouw favoriete serie op Netflix?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen