Waar ben je naar opzoek?

Geen baby-fotoshoot gedaan en is je kind al groot? Dat maakt toch niet uit!

1 minuut lezen Marian Alons
Geen baby-fotoshoot gedaan en is je kind al groot? Dat maakt toch niet uit!

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om met je pasgeborene een newbornshoot te doen. Ouders Rebecca en David hebben dat met hun zoon toen niet gedaan. Ze besloten om nu de baby-fotoshoot te doen, ook al is Clayton inmiddels 21.

Rebecca en David begonnen met daten op de middelbare school. Rebecca raakte in verwachting van Clayton. Voor de geboorte gingen de ouders al uit elkaar. Vervolgens kregen ze allebei later een nieuwe partner en met die partners ook kinderen. Toch hielden ze contact voor hun zoon Clayton en bleven jarenlang vrienden.

Lees ook: Fotoshoot van twee tweelingen laat je smelten

In 2013 overleed de man van Rebecca en David ondersteunde haar in de moeilijke periode. Vlak daarna hielp Rebecca David met zijn tragedie, toen zijn vrouw werd gediagnosticeerd met een zeldzaam soort kanker in 2015. Vorig jaar overleed zij.

Het idee

Rebecca en David ondersteunden elkaar met het verlies en hun vriendschap bloeide op tot romantiek. Moeder Rebecca had het idee om de baby-fotoshoot te doen, omdat ze daar eerder nooit de kans voor hadden. Ze vertelt: “Ik kreeg het idee op een avond, toen we allemaal samen zaten en aan het lachen waren om onze rare wereld.” Half grappend stelde ze het idee voor, maar tot haar verrassing vonden David en Clayton het een leuk idee.

Eigenlijk is Clayton heel nuchter, dus ik had niet verwacht dat hij het leuk zou vinden.”, aldus Rebecca. Maar haar zoon staarde haar aan en zei: “We moeten dit doen.” De familie had veel voorpret bij het verzinnen van de babyposes.

Lachen!

Fotograaf Duffi Crowson kent Rebbeca al vanaf toen ze 5 was. Zij hielp mee met het realiseren van hun babyshoot. De grappige newborn fotoshoot gaat nu viral en veel ouders hebben er lol om.

Lees ook: Ziekenhuispersoneel kleedt prematuren baby’s aan als Superhero’s

Moeder Rebecca: “Vooral bij de foto met de voeten van Clayton lagen we dubbel van het lachen.” Ze hoopt dat het ook andere families aan het lachen maakt. “Het leven kan gek lopen en is af en toe verschrikkelijk, maar ook af en toe zo mooi! Wij gingen ook door erg zware tijden, maar we hebben geleerd om vast te houden aan de dingen die écht belangrijk zijn.”

fotoshoot

Bron: HuffingtonPost      –  Bron foto’s: Chaotic Perfection Photography

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen