Waar ben je naar opzoek?

Eliza kreeg 3 baby’s binnen 11 maanden

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Eliza kreeg 3 baby’s binnen 11 maanden

Ik kreeg 2 baby’s in 1,5 jaar tijd en dat vond ik best pittig. Maar deze Australische moeder kreeg 3 baby’s binnen 11 maanden. Hoe haar dat is gelukt lees je in deze blog!

Na 6 weken weer zwanger

Moeder Eliza Cooper was zwanger van haar eerste en die is gezond geboren. Zes weken na de bevalling voelde ze zich niet goed en ging ze naar de dokter. Daar kreeg ze te horen dat ze… zwanger was van een identieke tweeling. Dit was een grote verrassing voor haar!

3 baby’s

Eliza vertrouwde er blindelings op dat je, wanneer je borstvoeding gaf, je niet zwanger kon worden. Ze is er wel achter gekomen dat ‘het geven van borstvoeding’ dus niet als anticonceptie werkt 😅. Eliza was zwanger van een tweeling. Binnen 11 maanden was ze moeder van 3 kinderen. De tweeling is geboren op Kerstavond 2016. Het voelt voor haar, met 3 baby’s, alsof ze een drieling heeft gebaard en groot moet brengen.

Wat doet een moeder van 3 baby’s jonger dan een jaar? Eliza begon een blog waarin ze openhartig, en met humor, over haar chaotische leven verteld.

Eerlijk over het moederschap

Ze plaatste in 2017 een buikfoto na haar twee zwangerschappen. Ze wil zich niet schamen voor haar littekens en hoe haar lichaam er nu uitziet. Dit voorbeeld wil ze zijn voor andere vrouwen en daarom laat ze zien hoe haar buik eruit ziet. Ze is trots op wat haar lichaam heeft gedaan en vindt dat vrouwen hun buik niet hoeven te verbergen. Eliza vindt dat beroemde vrouwen vaak een onrealistisch beeld geven van hoe het is om moeder te zijn. Zoals ze zegt: schoonheid neemt vele vormen aan.

Bron: SheKnows | Photo by Jonas Kakaroto from Pexels

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen