Waar ben je naar opzoek?

Eens moet de eerste keer zijn; betrapt tijdens de seks…

2 minuten lezen denise Denise Meijer
Eens moet de eerste keer zijn; betrapt tijdens de seks…

Ik kan met groot genoegen zeggen dat ik en mijn partner (en ouders van twee kids) nog regelmatig van bil gaan. Gelukkig kunnen we hier, ondanks ons drukke en ouderlijke schema, nog makkelijk de tijd voor maken. Het was dan ook niet de vraag OF, maar wanneer we ooit eens in de welbekende, maar hachelijke situatie terecht zouden komen dat er een paar priemende kinderoogjes ons liefdesspel zouden bederven.

Het is ongeveer hetzelfde als met een hypothetische roofoveral. Je kan wel een ‘idee’ hebben van hoe je gaat reageren, maar puntje bij paaltje pakt dit heel anders uit dan verwacht. Ik wist namelijk ook alle ‘pedagogisch verantwoorde maniertjes’ om mijn kind een zo een klein mogelijk trauma te laten overhouden aan het feit deze zojuist getuige is geweest van dat ouders ‘rampetampen’.

Caught red handed

Maar op het moment dat ik, in het heetst van de strijd, over de schouder van mijn partner keek en de slaapkamerdeur open zag staan, mijn geschrokken blik de en vragende kijkers van mijn kind elkaar vonden. Besefte ik me in nog geen milliseconde dat ‘we erbij waren’. Caught red handed en daar handelden we ook naar!

Hert in koplampen

“KUT!” Riep ik iets te hard. Wat mijn partner het signaal gaf om van me af te springen als een volleerd slaapkamerninja. Nakend (en zonder enig besef van wat er aan de hand was) belandde hij op twee voeten naast het bed. In zijn volle glorie, richting de slaapkamerdeur! Daar waar de vragende kijkers inmiddels waren getransformeerd tot ‘het in hert in koplampen’-idee.

Lees ook: Ik vloek best wel fucking veel (en dat kan me geen kut schelen)

Bananenuitverkoop

Met de dekens probeerde ik te redden wat er van mijn moederlijke deugdelijkheid te redden viel. Met het niveau ‘bananenuitverkoop op de plaatselijke markt, schreeuwde ik dat hij weg moest wezen. Een verzoek waar, met een luide knal van een dichtslaande deur, gehoor aan werd gegeven. Al was dit slechts het startsignaal van het gevoel dat ik had gefaald.

Niet alleen had ons kind ons eens even goed ‘de bloemetjes buiten zien zetten’, maar kon het niet anders dan dat dit hem een levenslang trauma had bezorgd.

Lees ook: 5 tips voor in de slaapkamer voor ouders

Panieksituatie

Niet alleen door het beeld van zijn ouders ‘in actie’, het taalgebruik van mama of zijn vader voor de deuropening met het condoom nog half om zijn slap geschrokken lid. Maar vooral door de panieksituatie die zich ontvouwde toen duidelijk werd dat hij in onze slaapkamer stond. Oeps; betrapt worden tijdens seks.

Barricade voor de bedsport

Achteraf gezien hebben we het nog ‘recht kunnen breien’ met een (nog) slapper verhaal over een kwijtgeraakte ketting. Tot zover onze ‘pedagogische’ oplossing dus. Wat er echt wordt hem vast ooit wel duidelijk, maar tot die tijd zit er tijdens onze ‘bedsport-activiteiten’ een barricade op de slaapkamerdeur. We weten nu beter, dus gewoon ‘voor het geval dat’. Betrapt worden tijdens seks is namelijk niet onze hobby…

Photo by freestocks.org from Pexels

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen