Waar ben je naar opzoek?

Een origineel cadeau voor newborn vaders: De Daddy’s Luier Kit

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een origineel cadeau voor newborn vaders: De Daddy’s Luier Kit

Bij een zwangerschap en bevalling draait het heel vaak om de moeder. Logisch natuurlijk want zij draagt de baby negen maanden. Toch moeten we de vaders niet vergeten. Ze hebben ook een belangrijke rol tijdens de zwangerschap, de bevalling en voor vaders komt er ook een spannende tijd aan wanneer de baby geboren is. 

Vergeet de newborn vaders niet!

Omdat ik de rol van vaders heel belangrijk vind heb ik een Daddy’s Luier Kit gemaakt. Leuk om te geven tijdens een babyshower of in de kraamweek. Waarschijnlijk zal papa in de kraamweek heel wat luiers gaan verschonen (als mama dat nog niet kan).

Baby algemeen

Pampers DIY Daddys Kit

Lees ook: De romantiek van een kraamweek…

Inhoud DIY Daddy Luier Kit

DIY: Maak ook een Daddy’s Luier Kit

Jij kan deze Daddy’s Luier Kit heel makkelijk zelf maken. Kijk vooral eerst even of er luiers in de aanbieding zijn. Dat scheelt weer een hoop geld!

Wat heb je nodig?

Met zo’n kit kan elke vader de was doen ehm billen verschonen. Vanaf nu geen smoesjes meer 🙂 je doet niet alleen de vader plezier met zo’n kit maar ook de moeder!

DIY Daddy Luier Kit

In deze blog staan affiliatie links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties
  • Joke Vermanen zei

    Als je ze dan maar wel het advies geeft de ampi pur in de prullenbak te spuiten en niet in de kamer… het idee alleen al dat mijn kleine die dampen moet inademen krijg ik het benauwd van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen