Waar ben je naar opzoek?

Een origineel cadeau voor newborn vaders: De Daddy’s Luier Kit

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een origineel cadeau voor newborn vaders: De Daddy’s Luier Kit

Bij een zwangerschap en bevalling draait het heel vaak om de moeder. Logisch natuurlijk want zij draagt de baby negen maanden. Toch moeten we de vaders niet vergeten. Ze hebben ook een belangrijke rol tijdens de zwangerschap, de bevalling en voor vaders komt er ook een spannende tijd aan wanneer de baby geboren is. 

Vergeet de newborn vaders niet!

Omdat ik de rol van vaders heel belangrijk vind heb ik een Daddy’s Luier Kit gemaakt. Leuk om te geven tijdens een babyshower of in de kraamweek. Waarschijnlijk zal papa in de kraamweek heel wat luiers gaan verschonen (als mama dat nog niet kan).

Baby algemeen

Pampers DIY Daddys Kit

Lees ook: De romantiek van een kraamweek…

Inhoud DIY Daddy Luier Kit

DIY: Maak ook een Daddy’s Luier Kit

Jij kan deze Daddy’s Luier Kit heel makkelijk zelf maken. Kijk vooral eerst even of er luiers in de aanbieding zijn. Dat scheelt weer een hoop geld!

Wat heb je nodig?

Met zo’n kit kan elke vader de was doen ehm billen verschonen. Vanaf nu geen smoesjes meer 🙂 je doet niet alleen de vader plezier met zo’n kit maar ook de moeder!

DIY Daddy Luier Kit

In deze blog staan affiliatie links.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Joke Vermanen zei

    Als je ze dan maar wel het advies geeft de ampi pur in de prullenbak te spuiten en niet in de kamer… het idee alleen al dat mijn kleine die dampen moet inademen krijg ik het benauwd van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 18 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 24 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen