Waar ben je naar opzoek?

In de meeste gezinnen hebben hun kinderen de schoenen alweer gezet. Dat is altijd wel hét moment in december waar naar uitgekeken wordt: Sinterklaas is weer in het land én ze mogen hun schoen zetten. Spannend maar oh zo leuk! Op internet wordt er weer veel gezocht naar schoencadeautjes en ik heb ook al regelmatig de vraag gekregen wat nou de leukste schoencadeautjes van dit jaar zijn. Voor jullie gemak heb ik de leukste tips op een rijtje gezet. Tips schoencadeau voor alle leeftijden.

Lees verder onder de afbeelding! 

Schoencadeau: van klassiekers tot nieuwe hypes

Onder de populairste schoencadeautjes van dit moment vallen de klassiekers maar zijn er ook nieuwe hypes. Nu ben je meteen weer op de hoogte wat ‘in’ is bij kinderen en wat hip is op het schoolplein!

Budget schoencadeautjes voor alle leeftijden

De strijd voor leuke, betaalbare cadeautjes met Sinterklaas is ieder jaar iets waar ouders mee bezig zijn. Sommige zijn hier al eerder in het jaar mee bezig, waar anderen (inclusief yours truly) het vooral last minute doen. Meestal zo laat…

 • Denise Meijer

de top 10 populairste cadeautjes van dit jaar!

Er zijn schoencadeautjes die wij vroeger in onze schoen kregen en nu weer populair zijn; dit zijn de leukste klassiekers en de nieuwste hypes op het gebied van speelgoed. Ontbreekt er een leuk schoencadeau? Laat het ons dan weten!

 1. POP-IT fidget speelgoed
 2. Fidget toys – mochi Squishy
 3. Pokémon kaarten
 4. Dobbelspel
 5. Rubik’s Cube
 6. L.O.L Surprise
 7. Smart Games
 8. Marvel Avengers Battle Cube
 9. Glitterstiften
 10. ZTRINGZ regenboog touw

Hulp bij het zoeken van het leukste schoencadeau

Ben je er na het lezen van deze blog nog niet uit? bol.com heeft een hele handige tool: de Cadeauvinder. Zoek tussen ruim 335.000 stuks speelgoed het juiste cadeautje uit. Na het invullen van de voorkeuren zoals leeftijd, interesse en budget rolt eruit wat past binnen jouw wensen en heb je heel veel leuke cadeausuggesties voor kinderen.

Deze blogpost bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 2 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 2 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen