Waar ben je naar opzoek?

Dinand Woesthoff wordt weer papa!

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Dinand Woesthoff wordt weer papa!

dinand_lucy_ANP_0

Goed nieuws voor zanger Dinand Woesthoff. Hij wordt weer papa. Voor de 4e keer op rij. Samen met zijn vrouw Lucy heeft hij al 2 kinderen. Uit zijn vorig huwelijk met Guusje Nederhorst heeft Dinand nog een zoon (Dean). “Het is de kers op de taart”, laat het stel weten.

Zo mooi om te zien! Ik zie een stralende papa en mama, een prachtig gezin, dat veel te lijden heeft gehad. Zo vertellen ze zelf nu ook. Lucy zegt tegen RTL Boulevard: “Toen ik moeder werd van Dean, had ik geen negen maanden om aan het moederschap te wennen. Er was ook zoveel verdriet. Ik was verliefd op iemand die heel veel verdriet had. Er moesten nogal wat wonden helen.”

Liefdevol

Groot respect voor deze vrouw. Naast een partner in rouw kreeg zij er met Dinand ook in een keer een zoon bij. Dat is ook nogal wat om te verhapstukken. Hoe liefdevol dan dat zij zichzelf betitelt als Deans moeder. Zo vanzelfsprekend. Niet stiefmoeder, maar moeder. Zoals het is. Hij heeft een liefdevolle mama die vanuit de hemel op hem neer kijkt, en een liefdevolle mama die hem hier mag omarmen.

Hoopvol

Voor veel mensen zal het inspirerend zijn om te zien dat het kan. Je kunt je geluk hervinden na groot verlies. Voor de een mag het wat langer duren dan voor de ander, maar het is hoopvol om te zien hoe deze familie het geluk heeft hervonden. Op zo’n manier. Dat gun je iedereen die meemaakt wat zij moesten meemaken.

Het is waar wat ze zeggen: Liefde gaat door, daar waar verlies stopt.

Dinand & Lucy, van harte gefeliciteerd met jullie 4e spruit. Een hele goede zwangerschap toegewenst en veel geluk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen