Waar ben je naar opzoek?

De vraag van vandaag; waar gaat ‘het’ gebeuren?

2 minuten lezen denise Denise Meijer
De vraag van vandaag; waar gaat ‘het’ gebeuren?

Na een korte vijf jaar samen en een kleine verder heb ik eigenlijk weinig te klagen over mijn seksleven (al zeg ik het zelf). Natuurlijk ben je met een kleine spruit in huis wat minder vrij als het gaat om jezelf seksueel te ontdekken, want nu draait alles om; locatie, locatie, locatie. 

Waar het bed eerst een ‘saaie’ plek was geworden, moet je nu maar net de luxe hebben om hier gebruik van kunnen te maken. Je roeit met de riemen die hebt en dat zijn er eigenlijk nog genoeg, maar of deze allemaal even comfortabel zijn is een tweede.

Ik kan mijzelf nu na twee jaar, enigszins bekend noemen met dit begrip en daarmee ook bekend met schaafplekken, een verrekte bilspier en een blauwe plek of tien door de jaren heen. Alles kan, maar er komt eigenlijk nog best wel wat bij kijken. Dingen die je in de ‘heat of the moment’ wel eens even over het hoofd kan zien.

Strategisch te werk gaan?
Nou. Locaties dus. Binnenshuis zijn er genoeg. De douche bijvoorbeeld. Een erotische plek en (eindelijk) iemand die (nu je toch bezig bent) dat ene lastige plekje op je rug in kan zepen. Ware het niet dat onze douche gemaakt is voor één persoon en laat ik nu niet die ene persoon zijn die makkelijk opgetild kan worden. Dat betekend niet dat wij het niet geprobeerd hebben. Alleen mijn partner is vanaf dat moment bekend met het fenomeen wat overtilt zijn heet.

Dan de bank. Eigenlijk bijna net zo comfortabel als het bed. Iets smaller, maar als het goed is lig je toch op – in plaats van naast elkaar.  Jammer genoeg had ik even geen rekening gehouden met mijn doorschijnende gordijnen en nieuwsgierige buurman. De buurman die mijn ‘volle maan’ in haar ‘volle’ glorie heeft kunnen aanschouwen. Makkelijk opgelost door een de bank strategisch met de rug naar het raam te plaatsen, maar ook het ruimtegebrek heeft wel eens gezorgd voor een blessure. Rollebollen op de bank kan namelijk niet en daar kwamen wij op de harde manier achter.

Zo zijn er dus meerdere ‘locaties’ in de woon, eet of badkamer waar je jezelf prima kan vermaken. Elk met zijn voor- en nadelen.

Walhalla
En toen was het moment daar! Het bed was vrij voor gebruik. Geen inbeslagnames door eventuele koters en nog beter; geen tijdslimiet. Mijn man nam vast plaats in ons Walhalla en verlekkerend trok ik alles uit de kast om er een speciale aangelegenheid van te maken. Lingeriesetje, handboeien, blinddoek. Het kon niet gek genoeg zijn, dit kwam niet vaak voor en ik zou de tijd benutten ook!

Toen ik terugkwam, klaar voor de start, trof ik echter wat anders aan. Mijn man had besloten zijn vrije uurtjes anders te besteden in ons onbezette, niet tijdsgebonden stukje hemel op aard….

Namelijk, slapend!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen