Waar ben je naar opzoek?

Commentaar op borstvoeding geven in het openbaar? Poeier ze af met deze 10 tips!

1 minuut lezen Mariël

De borstvoedingsperiode ligt alweer een tijdje achter me. Mijn beide meiden heb ik met veel genoegdoening vier en respectievelijk negen maanden zelf gevoed, overal! Naast het thuis voeden op de bank of in bed, voedde ik ook zonder problemen in het openbaar. Zwembaden, cafe’s, parkeerplaatsen, werkelijk overal. Nooit heb ik ook maar een negatieve opmerking of blik hierover gekregen. Eerder goedkeurende en vertederende blikken. Gelukkig ook maar want deze mama is gelukkig niet op haar mondje gevallen en ik had ze dan ook verbaal aangevallen!

Helaas lees ik wel eens verhalen over borstvoedende mama’s die wel commentaar krijgen. En ook love2bemama moest vorige week een foto van facebook verwijderen van een voedende moeder. Voor het gemak vergeten we maar even het feit dat je op facebook (en eigenlijk overal) werkelijk struikelt over de schaars geklede dames…

Bij deze dan ook 10 tips/zinnen om mensen die blijkbaar aanstoot nemen aan een voedende moeder de mond te snoeren!

1. Zolang borsten worden gebruikt om bier, auto’s, kleding en weet ik veel wat allemaal te verkopen en aan te prijzen gebruik ik mijn borsten als lopend buffet.
2. Sorry dat ik je uit je droom heb geholpen maar borsten zijn niet enkel en alleen voor recreatief gebruik.
3. Als je denk dat dit smerig is dan het je de placenta moeten zien…Oh wacht even, ik heb foto’s bij me!
4. Oh gelukkig, je hebt een nek en je kunt hem bewegen. Kijk de andere kant op!
5. Als je ook honger hebt moet je even je op je beurt wachten.
6. Wat zijn ze enorm hè?! Ik moet er zelf ook steeds naar kijken.
7. Borstvoeding geven doe ik puur uit praktisch oogpunt. Het is namelijk onmogelijk om met een hand de fles te geven en met de andere m’n glaasje wijn vast te houden.
8. Als je wilt kijken moet je een kaartje kopen. Ik ben namelijk aan het sparen voor een boob job, ik zal het nodig hebben na dit…
9. Sorry, maar mijn enorme 80 dubbel D cup viel per ongeluk in het gezicht van mijn baby. Ik ben zooooo onhandig!
10. Balen hè dat je er ook niet even aan mag zitten…

© Geschreven door Mariël

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!  Of praat mee via je Facebook account. Laat hieronder simpel en snel een reactie achter.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen