Waar ben je naar opzoek?

Baby te koop: Maria werd op Ebay gezet!

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Baby te koop: Maria werd op Ebay gezet!

Dan ben je dus wel echt heel wanhopig. Of gewoon ziek en harteloos… Een vader van een vluchtelingen gezin in Duitsland had zijn baby op Ebay te koop gezet voor 5000 euro. Vorige week kwam dit nieuws al naar buiten, maar toen ontkenden de vader en moeder van het 40-dagen oude meisje er iets mee te maken te hebben. Nu heeft de vader schuld bekend. 

De advertentie was in gebroken Duits opgesteld, en geplaatst onder de advertentienaam Koelkast. Direct nadat de advertentie online kwam, werden er meerdere klachten ingediend, en werd de advertentie offline gehaald.

Lees ook: Verdrietig nieuws; Isa (3) is overleden

Baby op Ebay

De politie die een onderzoek instelde, leek eerst nog bot te vangen, toen ze bekeken of het geen grap was. Een poos geleden was er namelijk ook al een voorval, waarbij een kind voor de grap op Ebay was geplaatst.

Grap?

Waarom de man en vrouw hun kind wilden verkopen, is niet bekend. Geldproblemen? De vader zelf beweert nu alsnog dat het om een grap ging… Het meisje is inmiddels veilig gesteld door de Duitse kinderbescherming. Van het gezin is onbekend waar ze vandaan komen.

Bron beeld: Pixabay

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen