Waar ben je naar opzoek?

Dit is dé BABY AGENDA van 2017

6 minuten lezen Marian Alons
Dit is dé BABY AGENDA van 2017

Het jaar 2016 is al bijna achter de rug en dus gaan we vooruitkijken naar het nieuwe jaar! Welke bekende Nederlanders verwachten in 2017 hun kindje én een voorspelling van wie er nog zwanger gaat worden. 

Lees ook: Adele: Het is oké, dat je het moederschap soms niet leuk vindt.

JANUARI

Producer en songwriter John Ewbank(48) verwacht in de eerste week van januari een dochtertje samen met zijn verloofde Kelly Weekers(27). Zij was Miss Nederland en heeft ook nu natuurlijk een prachtig buikje! Het is het eerste kindje van het stel, wel wordt de kleine meid een halfzusje van Day(12), uit een eerdere relatie met Vivian Reijs.

Wij wensen jullie fijne liefdevolle dagen! Merry X-Mas Everyone! ❤ #39weeks #pregnant #mostwonderfultimeoftheyear

A post shared by Drs. Kelly Weekers (@kelly_weekers) on

Ook radio-dj’s Wietze de Jager(27) en Lieke Veld(31) verwachten begin januari hun kleintje te mogen verwelkomen. Het is het eerste kindje dat ze verwachten en het wordt een meisje. Het was trouwens bij de bekendmaking van hun zwangerschap best een dingetje dat collega-dj Mattie Valk net te horen had gekregen dat z’n vrouw zwanger was van een tweeling van een andere man.

wietze de jager
Als laatste kunnen we de komende maand of misschien zelfs begin februari babynieuws verwachten bij presentatrice en filmmaakster Marijn Frank(34) en haar partner Victor Horstink (36). Hun eerste kindje Sally wordt grote zus.

Waar moet dit eindigen? #30weekspregnant

A post shared by Marijn Frank (@marijnfrank) on

FEBRUARI

https://www.instagram.com/p/BK-qbzDjdPx/?taken-by=liekevanlexmond

Met dit schattige filmpje laat presentatrice Lieke van Lexmond(34) de wereld zien dat ze in verwachting is van een tweede kindje. Samen met haar grote liefde Bas van Veggel(38) had ze al een zoontje Vik (die zie je in het filmpje) en ze krijgt dus nog een zoontje. Haar tweede kindje wordt waarschijnlijk in februari verwacht, maar zeker weten doen we het niet…

Xander en Sophie de Buisonjé zijn er heel openhartig in. Ze verwachten hun kindje op te halen in februari. Ja ophalen ja. Ze hebben namelijk een draagmoeder in Amerika gevonden. In 2013 werd er een goedaardige tumor uit de buikholte van Sophie gehaald. Daarom kan ze dus niet zelf meer een kindje dragen. Het meisje dat in de buik van een draagmoeder zit bevat wel een zaadcelletje en een eicelletje van Xander en Sophie. De kleine meid groeit op met grote broer Dex en halfbroer Sem (uit een relatie met Wendy van Dijk).

Op Facebook laat zwemmer Maarten van der Weijden(35) weten in blijde verwachting te zijn van een tweede kindje samen met zijn vriendin Daisy de Ridder(32). Phileine mag dan de titel van zus dragen.


MAART

Even kijken of het zoontje van presentatrice Ellemieke Vermolen(40) ook iets in z’n buik heeft. Dit wordt haar derde kindje samen met topkok Sergio Herman(46). Het wordt een echt mannenhuis, want ook dit babytje is een jongetje. Noah en Zenna worden grote broers.

Even kijken of ik ook iets in mijn buikje heb zitten #meeopcontrole # #22weekspregnant #blessedmom

A post shared by ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) on

Nick Schilder(33) van het o-zo bekende zangduo Nick & Simon, is samen met zijn vrouw Kirsten Hofstee(32) in verwachting van een derde kindje. Naast broertje Julian en zusje Nikki komt er dus nog een meisje in het huis.

https://www.instagram.com/p/BLF9fYMhIMu/?taken-by=nick_schilder_insta&hl=nl


APRIL

Voormalig staatssecretaris Henk Bleker(63) maakte bij een ondernemersbijeenkomst bekend dat zijn vrouw Barbara (31) zwanger is. Het wordt hun eerste kindje samen. Bijzonder: hij heeft twee zoons en een dochter uit een eerder huwelijk; zijn oudste zoon is net zo oud als zijn huidige vrouw Barbara.

Zanger Ben Saunders(33) houdt ervan om op te vallen. Met onderstaand kiekje maakt hij duidelijk een kindje te verwachten. Ze verwachten een jongetje. Inmiddels heeft hij zijn vriendin Janita(32) ook ten huwelijk gevraagd. Wanneer ze gaan trouwen is nog onbekend. Ben en Janita hebben allebei al een dochtertje van 8 uit een eerder huwelijk.

https://www.instagram.com/p/BKX5xdIDMSi/?taken-by=bensaundersmusic

 

Op 16 april is Manon van der Meij(25) uitgerekend van haar eerste kindje samen met voetballer Ron Vlaar(31). Uit het filmpje dat Ron op Facebook zette, maak ik op dat het een meisje wordt: Take your time girl, maar dat kan natuurlijk ook wijzen op Manon. Ron heeft al twee zoons, Shane en Xavi, uit een eerdere relatie.

https://www.facebook.com/ron.vlaar.16/videos/1213853022018375/

DJ Ryan Marciano(36), bekend van het dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano, verwacht een tweede kindje met zijn vriendin Kim Sanders(32). Bij de DINO-show van Jandino Asporaat liet hij de echofoto’s zien. Ze zijn al papa en mama van Zen.

 

As I felt him moving around for the first time a few nights ago, I thought it would be a nice moment to announce.. In a few months I'll be a mommy ☺️ Couldnt be more happy and proud ! #tourlife #babyontheway #thankful #happiness

Selah Sue 发布于 2016年10月25日

De Belgische singer-songwriter Selah Sue is zwanger van haar eerste kindje van haar vriend Joachim. Wel is ze al ‘plasmama’ van de dochters van Joachim: Naïma en Zuraya.

MEI

Dit rompertje kan presentator Art Rooijakkers(40) nog wel eens heel goed van pas komen! Samen met zijn vrouw Andrea Pleijtte(44) verwachten ze namelijk een tweeling. Het worden de eerste baby’s in hun huis, dus ze kunnen meteen vol aan de bak.

https://www.instagram.com/p/BOcfb0wDB1n/?taken-by=deechteartrooijakkers

 

Radio-538 sidekick Jelte van der Goot(36) verwacht een meisje. Hij verklapte zelfs op de zender dat hij al een naam heeft bedacht.


JUNI

Presentator en acteur Sascha Visser(28) zal ongeveer op 17 juni vader worden van een zoontje. Dat maakte zijn vriendin Giorgia Voorthuis(20) bekend op haar Facebookpagina.

Baby boy is coming!! 👶🏼💙17-06-2017💙🍼With love from Paris 👶🏼💙

Giorgia Valentina Voorthuis 发布于 2016年12月2日

 

JULI

En ja, ook Simon Keizer(32), de andere kant van het duo Nick&Simon verwacht een kindje met zijn Annemarie(31). Het wordt het eerste kindje voor het stel. Simon maakte het tijdens een concert bekend.

Wanneer voetballer Rafaël van der Vaart en zijn handbalster Estavana Polman precies zijn uitgerekend is niet helemaal duidelijk. Maar als we er vanuit gaan dat ze het bekend hebben gemaakt met 12 weken zwangerschap, dan verwachten ze het kindje ongeveer in week 28, dat is de week van 10-16 juli. Op Twitter en Instagram laat het stel blijken erg gelukkig te zijn en steken ze trots 4 vingers in de lucht, omdat hun gezinnetje dan uit vier bestaat. Dat is inclusief zoontje Damian, die uit een eerdere relatie komt met model en presentatrice Sylvie Meis.

VERWACHT(ing)!

Even lekker speculeren. We kunnen natuurlijk nog niet heel 2017 vooruitkijken, maar welke mannen en vrouwen zouden misschien, eventueel, optioneel, een kindje in het nieuwe jaar of in 2018 kunnen verwachten?

3FM Radio-dj Domien Verschuuren zat de week voor Kerst in een Glazen Huis samen met collega-dj Frank van der Lende. Domien heeft al een lange tijd een relatie met Caroline van Zijl. Op Youtube vlogt Domien over zijn leven en komt Caroline geregeld voorbij. Zeker als je de romantische super-gezellige dagen voor Kerst niet samen bent met de liefde van je leven, kan ik me zo voorstellen dat je die weken erna ontzettend veel tijd met elkaar doorbrengt. Ik denk dat we deze twee goed in de gaten mogen houden.

Misschien vinden jullie het nog wat vroeg of snel na haar eerste kindje, maar ik denk dat we eind dit jaar wellicht nog een tweede kindje voor Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder kunnen verwachten. Mocht je de ouders volgen op Instagram, dan zie je dat de liefde voor hun kindje Xess Xava er vanaf spat. Wie weet…

Actrice Jennifer Hoffman en cabaretier Henry van Loon zijn ook al lange tijd samen, maar zonder nakomelingen. In hun collega- en vriendenkring broeit het van alle jonge grut en móéten ze bijna wel de kriebels hebben. Dan kunnen ze toch niet achterblijven?

Leuk hè, zo’n lijstje van gelukkige (toekomstige) ouders. Denk jij dat ik gelijk heb met het voorspellen van de toekomstige ouders? Weet jij nog andere bekende Nederlanders die ontbreken in het lijstje? Laat het hieronder weten!

Bron afbeeldingen: Youtube en Pixabay

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen