Waar ben je naar opzoek?

Baby van 6 kilo geboren in Australië

1 minuut lezen Marian Alons
Baby van 6 kilo geboren in Australië

De Australische Natashia zegt dat ze altijd al droomde van een kleine dikke baby. Haar zoontje werd geboren met een gewicht van 6.08kg met een ‘gewone’ natuurlijke bevalling! Baby Brian junior heeft het dubbele gewicht van een gemiddelde Australische baby.

Tijdens haar zwangerschap kreeg Natashia al te horen dat haar kindje stevig was en woog negen pond in de 36e week. Na een zwangerschapsduur van 40 weken en vijf dagen werd Brian junior, vernoemd naar zijn vader, geboren met een gewicht van 6,08 kilogram. Met z’n grootte past baby Brian jr. al niet meer in de kleinste maatjes babykleding.

“Ik heb altijd al gedroomd van een kleine dikke baby.”

Moeder Natashia: “Ik denk dat ik een beetje in shock was, omdat het een natuurlijke bevalling was. Ik heb altijd al gedroomd van een kleine dikke baby. Ik wilde altijd een kleine dikke baby en nu heb ik er één.”

Lees ook: Deze wonderbaby werd 2 keer geboren!

Papa Brian Liddle is erg gelukkig dat z’n zoon veilig ter wereld is gekomen. Hij zei dat de familie zich gezegend voelde door de voorspoedige bevalling. Volgens zijn vrouw was het belangrijkste om tijdens de bevalling positief te blijven denken en blijf ademen.

Overigens hebben zijn ouders Natashia en Brian al twee dochters. Deze wogen een normaal gewicht bij hun geboorte, 3 kilo en 700 gram en 3 kilo en 515 gram.

Bron alle foto’s en informatie: Yahoo.com

Bron hoofdafbeelding: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen