Waar ben je naar opzoek?

7 manieren waarop je man laat blijken dat hij van je houdt

2 minuten lezen Marian Alons
7 manieren waarop je man laat blijken dat hij van je houdt

Als je net verkering hebt, doet je vriendje nog niets verkeerd. Later kom je erachter dat ook hij een mens is en heus wel eens uit z’n mond stinkt, de verjaardag van je moeder vergeet en het woord ‘romantisch’ niet lijkt te begrijpen. In een relatie kan het best moeilijk zijn om in te zien hoeveel je partner om je geeft en waaruit zijn liefde voor jou (en je gezin) blijkt. 

Sommige punten zullen je bekend voorkomen, terwijl andere punten je misschien compleet vreemd zijn.

Hier volgen 7 punten hoe je man (stilletjes) laat blijken dat ‘ie van je houdt.

1. Hij is zorgzaam

Hij doet echt wel waar je om hebt gevraagd. Soms duurt het alleen wat langer dat je had gehoopt en bedenkt ‘ie pas op jouw verjaardag dat je hem had gevraagd om wc-papier op te halen. Het lijkt op een ongelukkige timing, maar is het niet heel lief? Hij zorgt voor de visite!

2. Hij offert zich op

Als jij onverwacht een belangrijk gesprek hebt op je werk, blijft hij thuis van de voetbaltraining om op jullie zieke kind(eren) te passen. Dat doet hij allemaal voor jou en jullie kroost. Denk je dat hij liever kots opdweilt dan een balletje te trappen met zijn kameraden?

Lees ook: Ideale man, besta jij wel?

3. Tijd met familie is belangrijk voor ‘m

Na een lange dag van werken en een uur in de file gestaan te hebben brengt hij het liefste tijd door met jou en jullie kind(eren). Eigenlijk is hij uitgeblust en schreeuwen zijn hersens het uit “BED!!”, maar nee family first! Het maakt niets uit wat jullie samen doen, zolang jullie maar samenzijn.

4. Hij luistert

Mannen staan niet bekend als uitmuntende luisteraars. Misschien is jouw man wel heel goed in luisteren – of misschien niet. Toch, als hij een belangrijk detail van jouw belevenis van die dag onthoudt, is dat iets om dankbaar voor te zijn. Als hij je helpt herinneren aan wat je eerder hebt gezegd die dag, is dat een teken van liefde! Hij bewijst dat ‘ie investeert in jou als persoon en dat je belangrijk voor hem bent. Geef hem je waardering en laat blijken dat je het erg op prijs stelt als hij naar je luistert.

5. Hij vergeeft je

Na een uit de hand gelopen meningsverschil neemt hij je toch weer in zijn armen voor een goedmaak-knuffel. Vergeving is erg belangrijk in een relatie (zonder overleeft het niet). Als het je opvalt dat hij jouw uitbranding op hem door de vingers ziet, bedank ‘m daarvoor.

6. Hij werkt

Het klinkt misschien als een oergedachte en een beetje simpel, maar het is echt zo. Mannen zien beschouwen werken als hun taak om te zorgen voor het gezin. Ze zijn vaak praktisch ingesteld en zien grasmaaien, een wc-pot repareren of de auto wassen als een liefdevolle daad. Hij doet echt z’n best!

7. Hij geeft leiding

Als jullie naar een restaurant gaan, loopt hij voorop naar de bediening om te vragen of er nog een tafeltje vrij is. Het liefst rijdt hij in de auto en rijdt hij jullie gezin overal naartoe. Hij laat blijken dat hij jouw man is en neemt de leiding als hij daarvoor de kans krijgt. Dat is zijn manier om liefde aan jou te geven.

Bron: Ibelieve.com – Bron hoofdafbeelding: Flickr

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen