Waar ben je naar opzoek?

5 soorten Moederdagcadeaus die leuk zijn om te krijgen

2 minuten lezen denise Denise Meijer
5 soorten Moederdagcadeaus die leuk zijn om te krijgen

Moederdag. Een boterham-met-hagelslag-ontbijtje op bed, zelf gefabriceerde knutsels en gewoon even een allround reminder dat je de beste moeder van de wereld bent. Ook een cadeautje van de partner is in veel gezinnen geen zeldzaamheid. Iets wat je natuurlijk best een beetje mag uitbuiten.

Een extra verwennerij als dank voor de gebroken nachten, verschoonde luiers, de driftbuien die je hebt doorstaan en de rotzooi die je dagelijks van de vloer afraapt is (wat mij betreft) dan ook dik verdiend.
Veel partners tasten echter nog altijd in het duister als het aankomt op een Moederdag-waardig leukigheidje en hoewel het uiteindelijk gaat om het gebaar:

Hier toch wat leuke, nuttige en handige cadeautips die je jouw partner onder de neus kan schuiven.

Tip 1
Als Moederdag weer voor de deur staat vind ik het leuk om online te neuzen, op zoek naar bijzondere cadeaus. Als ik op de site van Radbag ben beland vergeet ik echt de tijd. Ik zie het ene hilarische cadeau na het andere voorbij komen.

Maar gelukkig zijn er ook artikelen waar je écht wat aan hebt. Zoals bijvoorbeeld deze mooie laptoponderzetter van hout. Ik zit vaak op de bank te werken met de laptop op schoot en dan is een onderzetter wel zo praktisch. Hij is gemaakt van prachtig bamboe hout, fijn, want het ook wil oog wat. Mousepad en praktische smartphone houder zijn inbegrepen. Hebben!

Tip 2
Ik ben waarschijnlijk niet de enige moeder die eigenlijk altijd liever kleding of verzorgingsproducten koopt voor de kinderen en vrijwel nooit voor haarzelf. Een cadeau wat dus puur voor mama is bestemd, is dus ook weleens leuk.
Wat dacht je van een heerlijk luchtje, nieuwe make-up, of een leuke outfit?

Tip 3
Een massage!
Heerlijk ontspannen. Het liefst als de kinderen al lekker op bed liggen. Low budget en toch zo fijn om te krijgen.

Tip 4
Iets met emotionele waarde doet het trouwens ook altijd goed. Ik, persoonlijk, ben fan van gepersonaliseerde sieraden. Maar een mooie foto laten uitvergroten doet het ook altijd goed.

EXTRA TIP!

Gevonden tijdens mijn zoektocht naar leuke cadeaus kwam ik dit tegen: wat een prachtige slavenarmbanden zijn dit! Door de inspirerende teksten zijn het ook originele Moederdagcadeaus met betekenis. De bangles zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95 in zilver, goud en roségoud en ook verkijgbaar in kindermaat. Wat dacht je van de teksten op deze bangles: ‘I love you to the moon & back♥’ en ‘Ik vind je lief ♥’.  Extra speciaal: graveer namen, woorden of speciale data in de binnenzijde, succes verzekerd!

Tip 5
Het ontbijtje op bed vervangen voor een brunch op bed is trouwens een nóg beter idee!
Uitslapen is al zo zeldzaam als je eenmaal moeder bent geworden en die sporadische momenten dat het kan… Laten we zeggen dat het soms gewoon broodnodig is.

Hopelijk kan je partner wat inspiratie op doen om jouw Moederdag tot een succes te maken. En laten we eerlijk zijn; de zelf geknutselde cadeaus, daar kijken we het allermeeste naar uit!

In deze blogpost staan links waar wij voor betaald krijgen.

Bron beeld

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen