Waar ben je naar opzoek?

5 maanden zwanger, geen buik.

1 minuut lezen Jeanine van Brummen
5 maanden zwanger, geen buik.

Een zwangerschap verraadt zich, zeker na de helft van de tijd, meestal door een buikje. Dat buikje ziet er bij iedereen anders uit, maar meestal is ie niet te missen. Behalve bij Sarah Stage.

Dit model heeft, als ze niet zwanger is, al een lichaam om jaloers op te worden. Maar zelfs nu ze zwanger is ziet ze er waarschijnlijk beter uit dan de meeste van ons, in ieder geval beter dan ik. Op Instagram deelt ze een foto van haar ‘babybuikje’, met vijf maanden zwangerschap.

https://www.instagram.com/p/BVkl06wHc66/?taken-by=sarahstage

Kritiek

Behalve mensen die veel respect en bewondering voor haar hebben, krijgt het model, natuurlijk, ook veel kritiek op haar niet zo zichtbare buikje. Zo werd beweerd dat haar afgetrainde buik niet goed zouden zijn voor haar kind, dat het gevaarlijk kan zijn. Maar Sarah zelf heeft daarvan al het tegendeel bewezen. Haar eerste kind, James, kwam volledig gezond ter wereld.

Lees ook: Gepeste zwangere weervrouw bijt van zich af!

Ook toen ze zwanger was van hem had ze bijna geen buik, maar meer dan dat ze nu heeft. Volgens de artsen komt dat omdat ze dit kindje meer naar beneden draagt, verklaart Sarah.

Niet te stoppen

Sarah laat zich in ieder geval niet afremmen door de kritieken. Ook tijdens haar zwangerschap gaat ze door met trainen, wel iets minder zwaar. Volgens Sarah is het ook gezond om te blijven bewegen tijdens de zwangerschap. Het helpt bij de zwangerschap, het helpt om na de zwangerschap sneller in vorm te komen en het helpt natuurlijk om gezond te blijven. Dus zwanger zijn is niet meer een excuus om niet te sporten 😉

Bron: People

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen