Waar ben je naar opzoek?

4 redenen waarom moeders in het openbaar geen borstvoeding mogen geven

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
4 redenen waarom moeders in het openbaar geen borstvoeding mogen geven

Borstvoeding geven in het openbaar

Er zijn al heel wat battles gevoerd over het geven van borstvoeding en kunstvoeding. Er zijn heel wat mening op losgelaten en discussies over gevoerd. Liefde zit niet in de melk die je je kind geeft, laten we dat voorop stellen. Iedere moeder wil het beste voor haar kind. Deze blog gaat… ja over borstvoeding. En dan wel borstvoeding geven in het openbaar. Want dat is anno 2015 nog steeds niet acceptabel. Borstvoeding geven in het openbaar kan gewoon écht niet.

>> Lees ook: 10 voordelen van borstvoeding.

Borstvoeding geven in het openbaar? Dat doe je toch niet!

Het is echt belachelijk als je borstvoeding geeft in het openbaar; zo met je tiet in beeld! Kijk om je heen en ziet nergens bloot of borsten half ontbloot. Dat kan écht niet.

Er zijn veel plekken waar je ongestoord en verstopt borstvoeding kunt geven, zonder dat iemand een stukje blote huid ziet. Wat dacht je van: het toilet, achter een plant, verstopt onder een borstvoedingsdoek, in een meterkast of nog beter: je komt gewoon je huis niet meer uit want… je geeft borstvoeding.

En ohja, moeders die borstvoeding geven zitten graag met hun tiet bloot om jouw man te verleiden. Ja daarom doen ze dat, daarom geven ze borstvoeding. Met hun ontplofte borsten vol melk voelen ze zich echt super sexy. Echt.. borstvoeding geven in het openbaar? Dat moeten ze afschaffen!

>> Lees ook: Borstvoeding the battle.

>> In de webshop van Love2BeMama vind je ook handige producten voor het geven van borstvoeding.

Voor het geval je het nu, na het lezen van deze blog en het bekijken van het filmpje, nog niet doorhebt… dit is natuurlijk een sarcastische blog. Wij zijn helemaal pro borstvoeding geven in het openbaar!

>> Lees ook: Krijg je commentaar op het geven van borstvoeding in het openbaar? Poeier ze af met deze tips!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 21 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen