Waar ben je naar opzoek?

3 redenen waarom je voor jezelf een Adventskalender moet kopen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
3 redenen waarom je voor jezelf een Adventskalender moet kopen

Sinterklaas vertrekt weer bijna uit ons land en dan tellen we af naar Kerst. De tijd gaat zo ontzettend snel. Hoe ouder ik word, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. Soms gaat de tijd gewoon met me aan de haal. Dit jaar wil ik meer stilstaan bij de laatste maand van het jaar. Het waren bewogen maanden voor ons en we gaan in 2020 een nieuw avontuur aan (daarover later meer). Ik ben mij er steeds meer van bewust dat je moet genieten van het leven, het beste eruit moet halen en jezelf af en toe ook moet verwennen…

Zorg goed voor jezelf

Vooral dat laatste vind ik belangrijk. Daarom ben ik afgelopen week drie dagen alleen weggeweest. Om bij te komen, te doen waar ik zin in hebt en om te werken. Want als je een eigen bedrijf hebt gaat werk altijd door en dit zijn juist de drukste maanden van het jaar. Hoe fijn is het dan om je even op te sluiten en je alleen te hoeven focussen op jezelf en je werk. Zo heb ik heel wat meters kunnen maken. 

Het is zo fijn om af en toe aan jezelf te denken. Zeker als je moeder bent en je al zo geleefd wordt. Daarom heb ik besloten wat leuks voor mijzelf te kopen; om de laatste weken van het jaar bewust mee te maken. Vorig jaar twijfelde ik al maar nu heb ik het gewoon gedaan. Ik heb voor mijzelf een Adventskalender gekocht; de My Jewellery Adventskalender 2019.

Tien leuke cadeautjes

Adventskalenders vind ik altijd zo leuk. Voor de kinderen koop ik er ook vaak een, die ik dan met Sinterklaas cadeau geef. De Adventskalender van My Jewellery is juist zo leuk omdat er ook echt bruikbare cadeautjes inzitten. Het is namelijk een adventskalender met sieraden. Deze adventskalender is ook heel erg leuk om cadeau te geven aan een dierbare. Met deze kalender tel je tien dagen voor Kerst af. In de kalender zitten tien cadeautjes. 

My Jewellery Adventskalender
3 redenen om een Adventskalender te kopen (helemaal voor jezelf!)

Maar waarom zou je nou voor jezelf, naast dat het fijn is om jezelf een cadeautje te geven, een adventskalender kopen?

1. Het geeft je gewoon een fijn gevoel!

Ook al ben je geen kind meer, het is toch hartstikke leuk om elke dag een vakje open te mogen maken met een leuk cadeautje? En laten we eerlijk zijn. Een kalender vol chocolade is lekker maar cadeautjes waar je langere tijd wat aan hebt is nog leuker.

2. Je ontdekt nieuwe dingen

Een adventskalender is de manier om nieuwe producten van een merk te proberen. 

3. Ontdek onverwacht nieuwe liefdes

Er zitten zoveel verrassingen in dat je er zo maar eens verliefd op kan worden en er meer van wil hebben. Leuk om weer op je verlanglijstje voor je verjaardag te zetten of om jezelf gewoon nog eens extra te verwennen.

Wil jij hem ook?

De My Jewellery Adventskalender heeft een waarde van 138,50 euro maar je koopt hem voor 49,95 euro. Je kan kiezen voor de ‘goud’ of ‘zilver’ editie. De sieraden zijn van roestvrij staal en metaal. Je krijgt hem opgestuurd in een luxe doos. Hieronder zie je alvast een sneakpreview maar ik verklap niet alles want het is veel leuker hem zelf uit te kunnen pakken. 

Deze samenwerking is tot stand gekomen met My Jewellery

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen