6x de beste date avonden thuis op de bank

Wanneer je getrouwd bent (of een relatie hebt) is het belangrijk dat je tijd aan elkaar blijft besteden. Dit kan door samen een avondje uit te gaan of zelfs een weekendje weg. Maar je kan ook prima date avonden thuis organiseren. Waarom zijn date avonden thuis de beste? 

6x date avonden thuis

Reden 1: Je hebt een oppas nodig

Probeer jij maar eens een beschikbare (en goede!) oppas te vinden. En als je er dan een hebt gevonden zijn je kinderen negen van de tien keer ziek waardoor je je geplande date buiten huis weer af moet zeggen. Een date avond thuis, zonder oppas, zal nooit in het water vallen.

Reden 2: Geen babysitter = kost geen geld

Wanneer je geen babysitter hebt kost het je dus ook geen geld. Geen geld voor de oppas en geen geld voor je avond uit. Lekker goedkoop!

Reden 3: Geen ruzie over wie de BOB is

Thuis kun je lekkere wijntjes drinken zonder ruzie te maken wie de BOB is. Geen ‘wie-rijdt-er-naar-huis-drama’.

Reden 4: Romantisch kaarslicht

Moet ik dat verder toelichten? Ok, misschien kan ik nog toevoegen dat er bij romantisch kaarslicht ook wel wat meer kan gebeuren 😉 Misschien wordt het tijd om nu eens die sexspeeltjes uit te gaan proberen die al maanden in je kast liggen. Geeft je seksleven meteen een upgrade!

Reden 5: Je eigen bank

Niks is fijner dan een avondje bankhangen op je eigen bank, onder je eigen deken en in je eigen pyjama. Met de leukste man van de wereld naast je. Gewoon lekker praten, lekkere hapjes en wijn en misschien een leuke serie of film kijken.

Reden 6: Lekker vroeg naar bed

En na het uitproberen van de sexspeeltjes bij kaarslicht ga je lekker vroeg naar bed. Want uitslapen zit er misschien wel niet in maar dan ben je wel aan je nachtrust gekomen. Gewoon omdat het kan!

Photo by picjumbo.com from Pexels

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.