Een origineel cadeau voor newborn vaders: De Daddy’s Luier Kit

Bij een zwangerschap en bevalling draait het heel vaak om de moeder. Logisch natuurlijk want zij draagt de baby negen maanden. Toch moeten we de vaders niet vergeten. Ze hebben ook een belangrijke rol tijdens de zwangerschap, de bevalling en voor vaders komt er ook een spannende tijd aan wanneer de baby geboren is. 

Vergeet de newborn vaders niet!

Omdat ik de rol van vaders heel belangrijk vind heb ik een Daddy’s Luier Kit gemaakt. Leuk om te geven tijdens een babyshower of in de kraamweek. Waarschijnlijk zal papa in de kraamweek heel wat luiers gaan verschonen (als mama dat nog niet kan).

Baby algemeen

Pampers DIY Daddys Kit

Lees ook: De romantiek van een kraamweek…

Inhoud DIY Daddy Luier Kit

DIY: Maak ook een Daddy’s Luier Kit

Jij kan deze Daddy’s Luier Kit heel makkelijk zelf maken. Kijk vooral eerst even of er luiers in de aanbieding zijn. Dat scheelt weer een hoop geld!

Wat heb je nodig?

Met zo’n kit kan elke vader de was doen ehm billen verschonen. Vanaf nu geen smoesjes meer 🙂 je doet niet alleen de vader plezier met zo’n kit maar ook de moeder!

DIY Daddy Luier Kit

In deze blog staan affiliatie links.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

1 reactie
  1. Als je ze dan maar wel het advies geeft de ampi pur in de prullenbak te spuiten en niet in de kamer… het idee alleen al dat mijn kleine die dampen moet inademen krijg ik het benauwd van!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.