Waar ben je naar opzoek?

10x deze mama ‘tried it at home’!

1 minuut lezen Claudia Verhey
10x deze mama ‘tried it at home’!

In de afgelopen jaren heb ik een goede les geleerd; als je last hebt van depri buien, bijna ongesteld moet worden, net ruzie hebt gehad met je wederhelft of een sneer van je baas hebt gekregen, moet je vooral niet gaan Instagrammen. Daar voel je je, laten we zeggen, namelijk niet direct beter van. Mijn zelfvertrouwen daalt op dat soort dagen ongeveer tot het vriespunt wanneer ik me begeef in de online wereld van strakke six-packs, fish games en hipsters. En toch, doe je er vaak ongewild aan mee. Ik weet nog, een tijd geleden, ik dronk nog niet zo heel lang koffie (ben altijd meer een theemeisje geweest), dat ik naar een hip koffietentje in Leiden liep, om mijn to-go-tje van die dag op te halen. Dat leek me wel wat, zon hipste beker om mee naar mijn werk te sjokken. Ik deed mijn bestelling.

“Mag ik van jou een skinny soja latte macchiato, met een shot suikervrije karamelsiroop?”

Het meisje achter de counter kauwde nog eens op haar kauwgommetje.

“Zal ik er nog wel gewoon koffie in doen,” zegt ze, “Of zal ik dat ook maar gewoon weglaten?”

Au.

En toch, ik hou ervan, die realitycheck. We kunnen het met zijn allen vaak wel goed gebruiken, om weer even doordrongen te worden van het feit dat social media, naast erg leuk, ook vaak fake media is.

Celeste Barber had er ook genoeg van. Op haar Instagram account neemt zij met de #celestechallengeaccepted Instagramposts van beroemdheden op de hak. Met hilarisch resultaat.

Heb je zin in een avondje schuddebuiken? Volg haar account op Instagram via @celestebarber. Hieronder vind je de tien leukste!

10x Instagram VS de werkelijkheid

“Sorry heren, ik ben helaas al getrouwd, maar ik kan je wel voorstellen aan mijn vriendin, Selena Gomez” 

The real life

“Ok, dit gaat dus niet gebeuren”

The real life

“Wat jullie er maar doorheen sleept dames, wat jullie er ook maar doorheen sleept.”

The real life

“Getting ready voor een avondje uit! #frowbackfriday”

The real life

“Heb jij er nou ook zo’n hekel aan wanneer Vanity Fair je komt storen, net wanneer je lekker met je kleren aan onder de douche staat?”

The real life

“Ik ben heus toe aan de gevorderden klas. Wedden?”

The real life

“Ga jij eens binnen kijken, zijn ze al weg?”

The real life

“Dit is mijn sexy pose”

The real life

“Net wakker, goedemorgen”  #nofilter

The real life

“Hipster outfit”

The Real life

Ook zulke hilarische selfies #zonderfilter op je smartphone? Deel ze met ons op Facebook!

Reacties
 • Cindy Sanders zei

  Hahaha hilarisch dit! Ik ga haar zeker volgen, wat een humor! Thanks voor de tip 😉

 • Inge zei

  Ik moest zo hard lachen om die foto’s! Erg he dat Instagram?
  Maar juist omdat er zo veel “nep” is, vind ik het ook wel weer leuk om een beetje bij weg te dromen. Slechte selfies overleven het hier niet langer dan 3 seconden op mijn telefoon dus helaas niks om te delen.

 • Kelly zei

  Ja best herkenbaar.. Ik moet zeggen dat ik wel ‘verslaafd’ ben aan Social media en dan wil je nog wel eens doorslaan in sommige dingen die je dan ziet, om er heel snel achter te komen dat sommige dingen gewoon niet voor je weggelegd zijn. Oh hilarisch die foto’s! Die laatste met het dekbed om haar hoofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

 • 1 jaar geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

 • 1 jaar geleden
 • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

 • 1 jaar geleden
 • 4 minuten lezen