Waar ben je naar opzoek?

Zo kondig je jouw ONvruchtbaarheid aan

1 minuut lezen Anne
Zo kondig je jouw ONvruchtbaarheid aan

Eentje in de categorie ‘laten-we-eens-iets-uit-de-taboesfeer-halen. Hieronder zul je namelijk lezen hoe je jouw ONvruchtbaarheid aan kan kondigen.

De 30-jarige Whitney en Spencer Blake bedachten een hilarische manier om aan te kunnen kondigen wanneer je als stel géén kinderen zal krijgen. Het jonge stel probeert al zeven jaar kinderen te krijgen, echter zonder succes. Na lange, moeilijke en eenzame jaren besloten zij aan te kondigen dat het niet zou gaan lukken: een natuurlijke zwangerschap welteverstaan.

Lees ook: Lieve wensmama, het spijt me…

Inmiddels hebben zij twee prachtige zoontjes geadopteerd en zijn ze gelukkig, maar ze wilden graag iets met hun onvruchtbaarheid. Whitney verteld aan Metro UK: “Onvruchtbaarheid heeft geleid tot deze twee prachtige jongens. Ik kan geen leven zonder onvruchtbaarheid voorstellen, omdat dat zou betekenen dat ik deze twee nooit had gehad. Alleen zou ik zo graag willen dat er wat openlijker over gepraat kon worden.”

pop1a_thumb[2]pop3_thumb[2]

Taboesfeer

Whitney en Spencer willen graag de taboe rondom vruchtbaarheidsproblemen wat doorbreken. Tegenwoordig knalt iedereen alles maar zonder pardon op internet. Huwelijksaankondigingen, babyaankondigingen. En de één nog meer ludiek dan de andere. Leuke en gelukkige onderwerpen en momenten, absoluut. Toch vroeg het stel zich af waarom mensen die geen kinderen kunnen krijgen, vaak blijven ‘hangen’ in de taboesfeer en het voor de buitenwereld onduidelijk is waarom er geen kinderen komen.

Het jonge stel richtte daarom een blog op vol hilarische onvruchtbaarheids-aankondigingen. Ja, een beetje zwarte humor is dit wel, maar Whitney en Spencer willen vooral bereiken dat meer mensen openlijk kunnen praten over hun onvruchtbaarheid. Op de blog hebben ze met een fotoserie een parodie gemaakt op hoe vaak zwangerschappen worden aangekondigd.

Bron beeld: Spencer en Whitney Blake

Reacties
  • Nathalie zei

    Vind dit wel goed. Een beetje humor kan de pijn misschien verzachten?

  • aah fijn dat ze het ook op die manier willen belichten maar toch snap ik ook dat dit voor mensen een heel pijnlijk onderwerp is. Gelukkig dat adoptie ze zoveel liefde heeft gebracht het lijkt me iets heel moois!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen