Waar ben je naar opzoek?

Zes broertjes en moeder doneren 5 meter aan haar!

1 minuut lezen Marian Alons
Zes broertjes en moeder doneren 5 meter aan haar!

Door hun lange haren werden de broers vaak voor meisjes aangezien, maar ze hadden een doel. En die hebben ze nu bereikt: samen met hun moeder hun lange haren doneren  voor het goede doel om kinderen te helpen.

Moeder Phoebe Kannisto deelt op Facebook foto’s van voor en na de knipbeurt. Ze is overspoeld door reacties. De jongens hebben ook nog een jongere zusje die volgens mama een groot rolmodel heeft aan de broers.

Lees ook: Als je geen haar hebt en het is ‘Gek Haar Dag’ op school

Jarenlang hebben Andre(10), de 8-jarige tweeling Silas en Emerson en de drieling Reed, Dexter en Herbie(5) hun haren moeten sparen. Nadat een jongen uit de kenniskring in 2014 overleed aan de gevolgen van kanker, besloten de kinderen om hun haar te doneren. “Hij was ongeveer net zo oud als mijn tweeling en hij was zelf ook één van een tweeling“, aldus moeder Phoebe.

Gepest

Op deze manier willen de jongens mensen helpen die aan de vreselijke ziekte kanker lijden. Ook al was het natuurlijk niet altijd even gemakkelijk. Jongens hebben niet zo vaak lang haar en daarom werden ze soms ook gepest op school. Volgens hun moeder dé manier om met kritiek om te gaan.

In totaal doneren de jongens en hun moeder meer dan 5 meter aan haar voor Children with Hair Loss. Deze organisatie maakt haarstukjes voor kinderen die wegens medische redenen geen haar meer hebben.

Today my SIX SONS and I donated our hair to Children With Hair Loss. A grand total of 17 feet of hair donated! I am so…

Phoebe LadyStanley Kannisto 发布于 2017年4月24日

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen