Waar ben je naar opzoek?

Yes de komkommertijd is weer voorbij!

1 minuut lezen Renate Smit

Elke zomer weer hetzelfde probleem, er is helemaal niks op tv. Niet dat we ook altijd elke avond zoveel tv kijken, maar af en toe is het wel fijn om weer iets te zien op niveau. Gelukkig is de komkommertijd zo goed als voorbij. Er zijn weer een heleboel leuke programma’s die nu weer beginnen. Daarvoor geef ik jullie nu ook een kijk tip! Eind augustus begint het nieuwe programma ‘van luizenleven naar luiers’. Een programma over stellen die een avontuur aan gaan namelijk het ouderschap.

Het grote avontuur

Dit programma volgt aanstaande ouders die van een zorgeloos leventje naar een leven met poepluiers en nieuwe verantwoordelijkheden. Twee weken lang worden de stellen elke werkdag gevolgd bij elke nieuwe uitdaging die ze tegenkomen. De koppels in dit programma zijn ontzettend divers, waardoor het alleen maar interessanter wordt. Jij bent natuurlijk niet de enige moeder of vader die dit avontuur heeft mee gemaakt. Iedereen zit in een andere situatie en loopt tegen andere struggles aan. Of beleeft dezelfde mooie stapjes die jij met jouw kleintje hebt meegemaakt.

Van DJ-tafel naar poepluiers

Ontmoet bijvoorbeeld het volgende stel, Robbie Pardoel en Beau Hesling. Een jong stel met een grote uitdaging. Robbie leeft voor de muziek en zijn dj-carriére. Valt dit te combineren met een kleintje op komst? Een nachtleven van een DJ ziet er wel ietsje anders uit dan een gemiddelde leven van een papa. Daarnaast is Beau model en heeft het ook ontzettend druk. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze dit combineren met het krijgen van een kindje? Kijk vanaf 17 augustus mee met de diverse stellen. Twee weken lang elke werkdag te zien om 20.30 op NPO 3.

l2bm luizenleven naar luiers

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen