Waar ben je naar opzoek?

Vrouw laat stiefzoon uit familiefoto’s fotoshoppen en krijgt veel kritiek

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw laat stiefzoon uit familiefoto’s fotoshoppen en krijgt veel kritiek

Er gaan heel wat verhalen rond omtrent ‘de boze stiefmoeder’. Tegenwoordig krijgen veel kinderen te maken met stiefmoeders en ze zijn allemaal lang niet zo vreselijk als het beeld dat wordt geschetst. Toch gaat er nu een post rond op internet over een stiefmoeder wiens gedrag wordt betreurd. Na een familieshoot poste ze een oproep op Facebook met de vraag of iemand haar stiefzoon uit de familieshoot kon photoshoppen. Ze krijgt de titel: Beste moeder van het jaar! 

Foto’s zonder stiefzoon

De onbekende vrouw poste de familieshoot met haar man, haar twee kinderen, haar stiefzoon en zichzelf op Facebook. Uit de post bleek wel dat ze niet trots was. Ze schreef bij de foto’s een oproep wie haar stiefzoon uit de foto’s kon photoshoppen zodat ze alleen foto’s met haar ‘eigen’ gezin zou hebben. Deze post heeft ze gedeeld in een fotografie Facebook groep.

Reacties zijn niet mals

Ze zegt dol te zijn op haar stiefzoon en vindt de foto’s prachtig maar ze wil ook graag foto’s met haarzelf en haar eigen kinderen. De foto’s die waren gemaakt zonder haar stiefzoon, zijn mislukt. Nu vraagt ze of iemand hem eruit kan halen door middel van photoshop. De reacties op haar oproep zijn niet mals en verre van wat ze ervan had verwacht…

Lees ook: Bedankt, lieve stiefmoeder!

Stiefloeder

Deze oproep werd haar niet in dank afgenomen. Iemand heeft een printscreen van de post gemaakt en daarbij de gezichten van de kinderen vervaagd. Op Reddit is de post geplaatst en de reacties zijn niet mals. Lezers op Reddit zijn verbaasd over haar post. Iemand zegt: “Dit maakt mij echt verdrietig. Stel je voor hoe je stiefzoon zich zou voelen als hij dit leest? En hij ziet uiteindelijk toch ook dat hij uit de foto is gehaald?” Een ander vraagt zich af: “Wat heeft hij haar aangedaan dat ze deze oproep post?” 

Het lijkt er zelfs op dat ze bewust zo is gaan poseren dat het makkelijker is hem uit de foto’s te halen; voorbedachte rade dus. Een ander zegt “Als dit de stiefmoeder van mijn kind zou zijn dan wil ik hem nooit meer bij haar in de buurt hebben…”. 

Het is wel duidelijk dat ze de stempel ‘Beste moeder van het jaar’ krijgt!

Bron: Daily Mail, Reddit | Photo by Markus Spiske temporausch.com from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen